• Pregleda: 1818

Hokej: Nastup mlađih selekcija u okviru juniorske lige i Prvenstva Mađarske

Mlađe selekcije Spartakа su i u vikendu za nama imali nastupe, u sklopu JHL (Junior Hockey League) i u Prvenstvu Mađarske.
Foto: U12 selekcija
Hokej: Nastup mlađih selekcija u okviru juniorske lige i Prvenstva Mađarske

JHL (Junior Hockey League) je takmičenje u kojem učestvuje 4 kluba iz 3 države (Vojvodina, Vukovi Sarajevo, Siscia Sisak i Spartak Subotica), sa po svoje dve selekcije (U12 i U15), igra se turnirski tj. svako sa svakim četiri puta (svaki grad će biti domaćin jednog okupljanja). Prethodnoh vikenda u Novom Sadu je održan prvi ovosezonski turnir na kojem je Spartak postigao sledeće rezultate:

U15: Spartak - Vukovi 1:2 , Spartak - Siscia 2:8 , Spartak - Vojvodina 3:5
U12: Spartak - Vukovi 8:1 , Spartak - Siscia 19:0 , Spartak - Vojvodina 4:1

Sastav ekipe U12: Konakov Novak, Penava Veljko, Sekulić Elena, Nađ Mateja, Kukaras Luka, Bem Karlo, Temunović Vanja, Stantić Sara, Gladić Petra, Rajković Martin, Vaštag Ivett, Rac Sabo Hanna, Milodanović Ana, Benčić Anastasija, Dvornić Stevan, Popov Jovana, Distl Dominik i Prčić David. Treneri: Kolarić Aleksandar i Brestovac Uroš.

Sastav ekipe U15: Đukanović Luka, Vereš Sintia, Đorđević Aleksandar, Distl Džuliano, Jaramazović Maximilian, Vinčić Smiljana, Vaštag Mark, Rac Sabo Lilla, Vučić Aleksa, Stantić Dario, Feher Balint, Feher Čongor, Šandor David i Horvacki Igor. treneri: Kolarić Aleksandar i Brestovac Uroš.

Selekcija U15

Selekcija U12 je u subotu takođe imala utakmicu u kombinovanom sastavu sa Kiškorošom u sklopu "B" Prvenstva Mađarske, gde su na gostovanju u Budimpešti protiv HC Pesterzsebeti doživeli tek drugi poraz ove sezone (5:0). Za kombinovani sastav, od subotičkih igrača su nastupali: Pećerić Slaven, Kuntić David, Vučinić Vasilije, Antonijević Aleksandar i Janković Ognjen. Trener: Jaramazović Zoran.

Selekcija U14 svoju utakmicu u "B" Prvenstvu Mađarske igraće danas u Dunaujvarošu gde će dočekati izuzetno kvalitetnu ekipu iz Rumunije - Felcsik SK, koja je među najuspešnijim u dosadašnjem toku takmičenja.

Naredni turnir u sklopu hokej lige za jnuiore (JHL) će biti održan 16 i 17.  decembra na Gradskom klizalištu u Subotici.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Ždera Odgovori
Cestitke na velikim uspesima!

Kakvi Rumuni Spartak je najbolji :)
delija Odgovori
LJUDI moji,pa ovo je sramota da jos nema leda na klizalistu a decembar je na vratima sa neizvesnoscu kad ce i biti...SRAMOTA !!!
na adi cingaliji je postavljeno montazno klizaliste koje je pocelo da radi 16-og novembra
Suboticu nikako ne mozemo nazvati grad sporta jer je sportska infrastruktura na izdisaju bez ikakvog ulaganja
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.