Komentara: 0
Pregleda: 3358

Hokej na ledu: Uspešan vikend mlađih kategorija Spartaka

10.12.2018. u 14:52h
Izvor: Subotica.com
Za dane vikenda mlađe kategorije Hokej kluba Spartak imale su svoje aktivnosti. Selekcija U10 učestvovala je na turniru u Novom Sadu i osvojila prvo mesto, dok su U14 i U12 u Mađarskoj, u fuzionisanom sastavu sa „Kiškorošom“, odigrale mečeve Prvenstva Mađarske.
Hokej na ledu: Uspešan vikend mlađih kategorija Spartaka

Uspešan je vikend iza hokejaša Spartaka. Pored seniorskog tima koji se iz Makedonije vratio sa pobedničkim peharom, još jedna generacija je povećala broj trofeja. Selekcija U10 na turniru u Novom Sadu osvojila je prvo mesto. Nešto malo stariji hokejaši u Mađarskoj su odigrali dve prvenstvene utakmice. Led koji je postavljen pre nedelju dana u našem gradu omogućio je da se Spartakovi mališani još lakše i bolje pripreme za nove uspehe.

Selekcija U14 nastupila je u fuziji sa HK „Kiškoroš“ u subotu na utakmici Prvenstva Mađarske „C" protiv ekipe DHK „Debrecen“ i uspela da zabeleži važnu pobedu, rezultatom 11:2 (4:1 3:0 4:1). Trijumf ove ekipe ostavio ih je na samom vrhu tabele. Selekcija U12, takođe je, u fuziji sa HK „Kiškoroš“ nastupila u Prvenstvu Mađarske „B"  protiv DHK „Debrecen“ i odigrala izuzetno tvrdu i kvalitetnu utakmicu koja je završena nerešenim rezultatom 1:1 (1:1 0:0 0:0).

Hokej na ledu: Uspešan vikend mlađih kategorija Spartaka

Za Spartak U14 su nastupali: Luka Đukanović, Veljko Penava, Elena Sekulić, Aleksa  Vučić, Čongor Feher, David Šandor, Ana Milodanović , Anastasija  Benčić, Sara Stantić, Mellanija Miklenović. Trener: Zoran Jaramazović.

Za Spartak U12 su nastupali: Vasilija Vučinić, Luka Kukaras, Jovana Popov , Vanja Temunović, Ognjen Penava, Karlo  Bem, Hanna Rac Sabo, Petra Gladić, Ognjen  Janković. Trener: Zoran  Jaramazović.

Hokej na ledu: Uspešan vikend mlađih kategorija Spartaka

U novosadskom Spensu na Erste turniru „Liga Budućih šampiona“ u sklopu Prvenstva Srbije nastupala je selekcija U10 i osvojila prvo mesto.  Spartak je odigrao pet utakmica i upisao maksimalan učinak. Savladali su Subotičani NS Stars1  sa 3:0, Crvenu zvezdu sa 3:0, Vojvodinu2 sa 7:1, NS Stars2 sa 11:1 i Vojvodinu1 sa 8:0

Za Spartak U10 su nastupali: Filip Poljaković, Mihajlo Benčić, Nikola Kujundžić, Filip Milodanović, relja Brestovac, Novak Popov, Danilo Milanko, Luka Anđelković, Leon  Gubičak, Andrija Ponjavić,Antonija  Mandić, Leon Marton, Petar Budinčević. Trener: Uroš Brestovac.

Predstojećeg vikenda (15. i 16.decembra) u Subotici se održava drugi ovosezonski turnir u sklopu JHL (Junior Hockey League) za selekcije U12/13 i U15/16 na kojem će pored domaće ekipe nastupati i Vojvodina iz Novog Sada, Siscia iz Siska (Hrvatska) i Vukovi iz Sarajeva (BIH), dok će selekcije U10 i U8 igrati na turnirima u Mađarskoj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3358
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.