Komentara: 2
Pregleda: 1223

Hokej na ledu (U14): Spartak bolji od Partizana

08.01.2018. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Hokej na ledu (U14): Spartak bolji od Partizana

Hokej klub "Spartak" je već u četvrtak otvorio 2018. godinu sa takmičarskim nastupima, kada su na Gradskom klizalištu u Subotici dočekali beogradski Partizan, u sklopu Prvenstva Srbije (U14), i u izuzetno kvalitetnoj i dinamičnoj utakmici uspeli da zabeleže novu pobedu na domaćem terenu.

Ova pobeda (3:0 - 2:0, 0:0, 1:0) dobija dodatno na težini ako se zna činjenica da je Partizan od ove sezone raspustio svoje seniore i juniore, angažovao tri strana trenera (iz Kanade, Ukrajine i Holandije) i maksimalnu pažnju posvetio samo na selekcije od U8 do U14.

Po rečima Uroša Brestovca, trenera HK "Spartak", svaki igrač domaće elike koji je nastupio na ovoj utakmici je ostavio srce na terenu, pokazao maksimalnu posvećenost i podređenost kolektivu i pametnom igrom pozitivan rezultat jednostavno nije mogao da izostane.

Podsećanja radi, u prvom susretu ove dve ekipe ove sezone, u sklopu Prvenstva Mađarske (jer obe ekipe nastupaju i u tom takmičenju) pobedu su odneli crno-beli rezultatom 5:4.

Sastav Spartak U14: Sabo Rac Albert, Penava Veljko, Kiš Matej, Vučić Aleksa, Rac Sabo Lilla, Pećerić Petar, Sabo Rac Maksim, Sekulić Elena, Mickoski Miloš, Antonijević Aleksandar, Pećerić Slaven, Kuntić David, Feher Balint, Feher Čongor, Vučinić Vasilije, Šandor David, Stantić Dario i Horvat Adam. Treneri: Brestovac Uroš i Kolarić Aleksandar.

U petak je održana tradicionalna manifestacija u kojoj se sastaju Spartakove selekcije U8 i U10 protiv ekipe "Mame Spartak". Prethodnog vikenda selekcije U12 i U14 nastupale su u Mađarskoj, u fuziji sa HC Kiškoroš, u sklopu njihovog državnog prvenstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1223
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.