• Pregleda: 2869

Hokej na ledu: Slovenci najbolji na 14. Međunarodnom turniru veterana, Spartaku treće mesto

Za dane vikenda održan je 14. po redu Međunarodni turnir u hokeju na ledu za veterane „Winter Classic 2019“. U konkurenciji 12 ekipa pobednički pehar podigla je ekipa "Jesenice" iz Slovenije, dok je domaćin Spartak zauzeo treće mesto.
Hokej na ledu: Slovenci najbolji na 14. Međunarodnom turniru veterana, Spartaku treće mesto

Pobednik tradicionalnog međunarodnog turnira u hokeju na ledu za veterane je slovenačka ekipa „Jesenice“ , druga je novosadska „ Vojvodina“, a Spartak je turnir okončao na trećem mestu.

Tokom trodnevnog nadmetanja odigrane su 24 zanimljive utakmice gde je 12 ekipa iz sedam zemalja odmerilo snage. Najbolji su bili Slovenci i podigli pobednički pehar. Spartak je u ukupnom plasmanu zauzeo treće mesto  i potvrdio primat u konkurenciji veterana.

Za Spartak su nastupili: Vaštag Zoltan, Vujković Davor, Desnica Prvoslav, Kerleta Miodrag, Ladocki Čaba, Krstić Vanja, Skenderović Aleksandar, Temunović Ivan, Šandor Žolt, Janačković Slobodan, Koso Mikloš, Fazekaš Đorđe, Večić Vladimir, Brestovac Uroš, Ižipac Dimitrije, Basarić Dejan, Ižipac Ignjatije, Čulin Zoran i Dakić Srđan.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
livnica Odgovori
Našima svaka čast, a čestitam i ovim novajlijama "Jasenice".
Nisam znao da takav klub postoji, mora da su neki novi.
Eeeee, dobra stara geografija SFRJ! :)
xy
Ako su veterani onda je to Jesenice. A jasenice je selo pokraj Zadra.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.