• Pregleda: 1351

Hokej na ledu: Seniori Spartaka osvojili turnir u Skoplju

Proteklog vikenda u Makedoniji održan je, sedmi po redu turnir hokeja na ledu "Skoplje Ice festival" na kojem su učestvovali seniori Spartaka i osvojili 1. mesto. Subotičani su ostvarili maksimalan učinak i zasluženo podigli pobednički pehar.
Foto: ekipa.mk
Hokej na ledu: Seniori Spartaka osvojili turnir u Skoplju

Na međunarodnom turniru "Skoplje Ice festival" u hokeju na ledu seniori Spartaka osvojili su prvo mesto. U konkurenciji četiri ekipe Subotičani su bili najbolji.

Pored Spartaka na turniru su se nadmetali domaćin Metalurg, Torpedao - Bukurešt iz  Rumunije i Slavija  - Sofija iz Bugarske. Hokejači subotičkog tima bili su neprikosnoveni. Na tri meča uknjižili su pobede. Savladao je Spartak Slaviju sa 7:5, potom domaći Metalurg sa ubedljivih 9:0, a u borbi za pehar pao je Torpedo iz Bukurešta  pobedom Subotičana od 3:0.

Pored osvojenog  pobedničkog pehara Spartak je u svojim redovima imao i najboljeg pojedinca. Igor Vidaković poneo je titulu najboljeg golmana turnira u Skoplju.

Subotičani su nastupili u sastavu: Igor Vidaković, Vedran Vereš, Aleksandar Kolarić, Luka Bošnjak, Danijel Gergelj, Alen Peter, Danijel Galager, Jokob Pajl, Ivan Perušić , Tamaš Tancoš, Norbert Cindel, Mate Nešić, Erik Katančić, Aleksandar Đorđević, Miloš Kojić i Uglješa Dulić. Vođa ekipe: Erik Alaker.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Suboticanin Odgovori
Bravo za Spartak,sve čestitke!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.