Komentara: 6
Pregleda: 2671

Hokej na ledu: Održan Memorijal za Boleta

02.01.2024. u 10:34h
Izvor: TV Subotica
Hokej na ledu: Održan Memorijal za Boleta

U Hokej klubu "Spartak" uspešno su organizovali susret „Memorijal za Boleta“ koji će, kako ističu u Spartaku, definitivno da preraste u tradiciju. Zato što je Zlatko Bošnjak – Bole to zaslužio, zato što su i Subotičani pokazali još jednom da vole dobar hokej na ledu

Nastupili su igrači Spartaka – Plavi i Beli, kako oni koji su do skora bili aktivni, tako i oni koji su svoje hokejaške korake počeli u Subotici, a potom ih nastavljaju u Mađarskoj.

Hokej na ledu: Održan Memorijal za Boleta

Prisutna je bila i porodica Zlatka Bošnjaka, između ostalog i sin Luka koji je nastupio na utakmici, dok je Memorijal simboličnim bacanjem paka otvorio Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice.

Boleta smo svi znali kao uvek nasmejanog, aktivnog i punog optimizma. Boleta pamtimo, u njegovom optimizmu pronalazimo inspiraciju, a verovatno ne postoji bolji način da se sećamo sportiste i sportskog radnika nego da organizujemo memorijale koji čuvaju sećanje i slave sport – poručio je gradonačelnik Bakić.

Hokej na ledu: Održan Memorijal za Boleta

Memorijalna utakmicu u čast dugogodišnjeg sportskog direktora Hokej kuba "Spartak" Zlatka Bošnjak - Boleta, koji je bio deo rukovodstva kluba više od 15 godina i koji je svojim delovanjem u mnogome pomogao brojnim generacijama subotičkih hokejaša.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 2671
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.