Komentara: 1
Pregleda: 1984

Hokej na ledu: Nastupi U10 i U14 selekcija tokom proteklog vikenda

27.11.2018. u 13:51h
Izvor: Subotica.com
Prethodnog vikenda Hokej klub "Spartak" je nastupao sa svojim selekcijama U10, i to na dva "fronta", sa dve ekipe, u istom danu. Nastup je imala i selekcija U14.
Hokej na ledu: Nastupi U10 i U14 selekcija tokom proteklog vikenda

U subotu, 24. novembra, ekipa U10 je igrala u Novom Sadu na Erste turniru "Liga budućih šampiona" u sklopu Prvenstva Srbije koju organizuje SHLS, i na kojem su odigrali ukupno 5 utakmica i zabeležili skor od 3 pobede i 2 poraza.

U istom danu, praktično u isto vreme, u Segedinu je nastupala još jedna ekipa Spartaka U10 na turniru "C" kategorije u sklopu Prvenstva Mađarske, gde su zabeležili 100% uspešan nastup u sva četiri odigrana meča.

- Sa obzirom da je ova generacija bila "podeljena" kako bi se zadovoljio nastup na oba turnira, i da su sastavi bili kombinovani, može se reći da su ostvarili lepe rezultate i da ih u nastavku sezone očekuje još dosta obaveza, turnira, utakmica na kojima će morati da pokazuju sve bolju i bolju igru. - kaže Uroš Brestovac, trener Spartaka

Hokej na ledu: Nastupi U10 i U14 selekcija tokom proteklog vikenda

Selekcija U10 u Segedinu

Za selekciju U10, na oba turnira, su nastupili: Poljaković Filip, Budinčević Petar, Popov Novak, Anđelković Luka, Ponjavić Andrija, Mandić Antonija, Lukić Dunja, Tikvicki Martina, Marko Filip, Bjelan Mitja, Benčić Mihajlo, Brestovac Relja, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Ponjavić Iva, Poljaković Lana, Popov Jovana, Gladić Petra, Gubičak Leon, Marton Leon, Anđelić Luka i Vučković Anđelija. Treneri: Kolarić Aleksandar i Brestovac Uroš.

Selekcija U14 je istog dana nastupila u sklopu "C" prvenstva Mađarske u kombinovanoj ekipi sa Kiškorošom na utakmici u Budimpešti gde su ukrstili palice sa ekipom Justitia Szinttyak i posle velike borbe i drame u samoj završnici utakmice izgubili rezultatom 5:4 (2:0 1:2 2:2). Iako su tokom celog meča bili u rezultatskom zaostatku, uspeli su 40 sekundi pre kraja da izjednače na 4:4, ali su već u narednom napadu, na samo 20 sekundi pre kraja primili nesrećan gol i izgubili utakmicu.

Za U14 su nastupili: Đukanović Luka, Penava Veljko, Sekulić Elena, Benčić Anastasija, Stantić Sara, Rajković Martin, Vučić Aleksa, Feher Čongor, Šandor David i Miklenović Mellanija. Trener: Jaramazović Zoran.

Hokej na ledu: Nastupi U10 i U14 selekcija tokom proteklog vikenda

Selekcija U10 u Novom Sadu

Seniori HK Spartak su dan kasnije imali dvočasovni trening na ledu u Kiškorošu na kojem je bilo ukupno 14 igrača i 2 golmana, kako bi što više "osetili" led jer ih već za dve nedelje očekuje tradicionalni međunarodni turnir u Skoplju, kako kažu u klubu, u nadi da će led na Gradskom klizalištu biti postavljen do 1. decembra, kako je najavljeno.

Sledećeg vikenda svoje nastupe imaju selekcije U8 (turnir u Segedinu), U12 (dve utakmice u sklopu "B" prvenstva Mađarske, subota i nedelja), U14 ima utakmicu u Mađarskoj, dok selekcija veterana učestvuje na tradicionalnom međunarodnom turniru u Novom Sadu od 30. novembra do 2. decembra, sa još 15-ak ekipa iz regiona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1984
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.