Komentara: 1
Pregleda: 3406

Hokej na ledu: Nastupi selekcija U8 i U10 proteklog vikenda

23.10.2018. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Prethodnog vikenda svoje nastupe na turnirima su imale selekcije Hokej kluba "Spartak" U8 i U10, dok su selekcije U12, U14 i seniora imale slobodan vikend.
Hokej na ledu: Nastupi selekcija U8 i U10 proteklog vikenda

Selekcija U10 u subotu je nastupila na turniru "B" kategorije u mađarskom Dunaujvarošu, na kojem su odigrali ukupno četiri utakmice i zabeležili isto toliko pobeda (Szekszard 12:0, Szekesfehervar B1 6:2, Dab Docler 9:3 i Veszprem 5:3),

- Selekcija U10 je prikazala solidnu igru i nastup, ali realno ova ekipa treba i može i bolje da igra. Ta činjenica samo potvrđuje nastojanje stručnog štaba u klubu, da kada se postavi ledena površina na Gradskom klizalištu u Subotici i kada se trenažni procesi budu sprovodili svakodnevno na ledu, ova ekipa će pokušati da ukrsti palice u sa ekipama na turnirima "A" kategorije u Mađarskoj. - kaže Uroš Brestovac, trener u HK "Spartak"

Sastav selekcije U10 na turniru u Dunaujvarošu: Poljaković Filip, Benčić Mihajlo, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Brestovac Relja, Popov Novak, Anđelković Luka, Ponjavić Andrija, Milanko Danilo, Budinčević Petar i Iveljić Matija. Trener: Brestovac Uroš.

Hokej na ledu: Nastupi selekcija U8 i U10 proteklog vikenda

Dan kasnije, u nedelju, selekcija U8 je nastupila u Novom Sadu na prvom ovosezonskom ERSTE turniru - "Liga budućih šampiona", koju organizuje SHLS (Savez hokeja na ledu Srbije), i na kojem su na pet utakmica ukrstili palice sa vršnjacima iz Beograda (Partizan, Crvena zvezda i Red team) i iz Novog Sada (NS Stars i Vojvodina).

Prema rečima Brestovca, iako je u ovoj uzrasnoj kategoriji rezultat u potpuno drugom planu, sa skorom od po jedne pobede i remija, uz tri poraza evidentno je da ovoj grupi dečaka i devojčica najviše nedostaje rad na ledu, kako bi svakodnevnim treninzima pokušali da sustignu nivo ostalih ekipa koje su na ledu već mesec ili dva dana.

Hokej na ledu: Nastupi selekcija U8 i U10 proteklog vikenda

Selekcija U8 je nastupila u sastavu: Hajduković Jovan, Kovač Nina, Lukić Dunja, Blažić Teodor, Maravić Stefan, Lakićević Vidak, Mandić Petar, Simić Ljubinka, Tikvicki Martina, Nađ Strahinja, Gladić Ramona, Mandić Marta, Tikvicki David, Kostić Vuk i Šabić Iva. Treneri: Brestovac Uroš i Kolarić Aleksandar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3406
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

uroš brestovac

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.