Komentara: 0
Pregleda: 4458

Hokej na ledu: Brojne aktivnosti mlađih kategorija Spartaka tokom proteklog vikenda

15.01.2019. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Mlađe kategorije Hokej kluba "Spartak" za vikend su imale pregršt aktivnosti i takmičenja na više frontova. Već za vikend nova uzbuđenja u svetu hokeja, kada se u Subotici održava tradicionalni "Spartans", međunarodni turnir za selekcije U8 i U10.
Hokej na ledu: Brojne aktivnosti mlađih kategorija Spartaka tokom proteklog vikenda

Selekcija U8 je u nedelju nastupila na turniru "C" kategorije u mađarskom Szekszardu i na četiri odigrane utakmice ostvarila maksimalan učinak i zasluženo osvojila prvo mesto.

Za Spartak U8 na ovom turniru su nastupili: Hajduković Jovan, Blažić Teodor, Boršoš Augustin, Kovač Nina, Lakićević Vidak, Maravić Stefan, Mandić Petar, Mandić Marta, Nađ Strahinja i Simić Ljubinka. Trener: Kovač Norbert.

Selekcija U10 je istog dana nastupila  u Beogradu na Erste turniru - "Liga budućih šampiona" u sklopu Prvenstva Srbije. Na 5 odigranih utakmica ostvarila dve pobede i poraza u jedan remi.

Hokej na ledu: Brojne aktivnosti mlađih kategorija Spartaka tokom proteklog vikenda

Hokej na ledu: Brojne aktivnosti mlađih kategorija Spartaka tokom proteklog vikenda

Za Spartak U10 na ovom turniru su nastupili: Poljaković Filip, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Benčić Mihajlo, Brestovac Relja, Ponjavić Andrija, Popov Novak, Krstin Ognjen, Milanko Danilo, Lukić Dunja, Mandić Antonija, Anđelković Luka i Iveljić Matija. Trener: Kolarić Aleksandar.

Selekcije U13 i U16 Spartak su prethodnog vikenda nastupili na trećem ovosezonskom turniru u sklopu Junior Hockey League, koji je održan u Sarajevu (BIH) u Olimpijskoj dvorani Zetra. Selekcija U13 je zabeležila tri ubedljive pobede, dok je selekcija U16 imala dva poraza i pobedu.

- Starija generacija igrača je propustila priliku da posle mesec i po dana konstantnog rada na ledu materijalizuje vrlo dobru igru i zbog nedostatka koncentracije i grešaka u "malim stvarima" pretrpi ta dva poraza, čime su izgubili šansu za osvajanje vicešampionske titule na kraju sezone. - kaže Uroš Brestovac, ispred Hokej kluba "Spartak"

Hokej na ledu: Brojne aktivnosti mlađih kategorija Spartaka tokom proteklog vikenda

Za Spartakove selekcije U13 i U16 su nastupili: Vereš Sintia, Sudarević Luka, Penava Veljko, Đorđević Aleksandar, Distl Džuliano, Žikić Emilija, Vinčić Smiljana, Katančić Erik, Sekulić Elena, Ilić Dana, Feher Čongor, Rac Sabo Lilla, Karćaš Ana Marija, Benčić Anastasija, Stantić Sara, Milodanović Ana, Stantić Dario, Feher Balint, Vučinić Vasilije, Kukaras Luka, Janković Ognjen, Kuntić David, Rac Sabo Hanna, Penava Ognjen, Gladić Petra, Bem Karlo, Temunović Vanja, Gubičak Leon, Ponjavić Iva, Rajković Martin, Marton Leon, Distl Dominik, Popov Jovana i Lulić Marko. Treneri: Brestovac Uroš, Pile Jacob i Gallagher Daniel.

TURNIR "SPARTANS  2019" ZA VIKEND NA GRADSKOM KLIZALIŠTU

U subotu, 19. januara na Gradskom klizalištu u Subotici će se održati IX međunarodni turnir "Spartans" za igrače do 8 i do 10 godina, na kojem će učestvovati ukupno 16 ekipa (po 8 u obe uzrasne kategorije).

Pored domaćina turnira, subotičkog Spartaka, učešće su najavile ekipe "Crvena zvezda", "Vojvodina", "NS stars", "Serbia girls",  "Vukovi" i "Medvjedi" iz Sarajeva, "Kiškoroš" i debitant na turnirima "Alligators" iz Sombora.

U periodu od 9,30 do 18 časova odigraće se ukupno 56 utakmica (po širini terena, tri utakmice u isto vreme) i igra se po sistemu "svako sa svakim", odnosno sedam utakmica po ekipi.

Po najavama organizatora na ovom turniru prodefilovaće oko dve stotine dece, koji će prikazati svoje hokejaško umeće, uz nadu da će druženju na ledenoj ploči u Subotici proteći u lepom sportskom danu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4458
Povezane teme

klizalište subotica

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.