Komentara: 0
Pregleda: 2308

Hokej na ledu: Brojne aktivnosti mlađih kategorija Spartaka

02.11.2018. u 10:47h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda mlađe kategorije Hokej kluba "Spartak" imale su dosta aktivnosti. U pripremnim mečevima i na turnirima u Mađarskoj nastupile su uzrasne grupe U8, U10, U12 i U14.
Hokej na ledu: Brojne aktivnosti mlađih kategorija Spartaka

U subotu, 27. oktobra selekcija U14, koja nastupa u Prvenstvu Mađarske "C" u fuziji sa HC Kiskoros, je imala utakmicu u Budimpešti sa domaćinima Szigeti Bikak i posle solidne partije, u kojoj su tokom cele utakmice držali kontrolu nad igrom, uspeli su da zabeleže vrednu pobeddu rezultatom 5:2 (1:0 3:2 1:0), čime su nastavili seriju uspešnih nastupa ove sezone.

Već predstojećeg vikenda ova selekcija ima utakmicu u Dunaujvarošu protiv ekipe Szekszard Jegmadarak.

Za zajedničku ekipu U14, od igrača iz Subotice, su nastupili: Penava Veljko, Sandor David, Benčić Anastasija, Feher Čongor, Stantić Sara, Sekulić Elena, Miklenović Mellanija, Distl Dominik i Rajković Martin. Trener: Jaramazović Zoran.

Hokej na ledu: Brojne aktivnosti mlađih kategorija Spartaka

Selekcija U14

Dan kasnije, u nedelju, selekcija U12, koja igra u "B" Prvenstvu Mađarske, u fuziji sa HC Kiskoros je gostovala u Segedinu protiv istoimenog kluba, gde je takođe zabeležena vredna i zaslužena pobeda, rezultatom 5:3 (3:0 1:1 1:2).

Prema rečima trenera selekcije U12, gostujuća ekipa je odlično otvorila utakmicu, stvorila nekoliko izglednih prilika i sigurnom realizacijom omogućila nešto mirniju završnicu, koju su i sproveli do kraja, pametnom i sigurnom igrom.

Za zajedničku ekipu U12, od igrača iz Subotice su nastupili: Vučinić Vasilije, Kuntić David, Janković Ognjen, Penava Ognjen, Gladić Petra, Bem Karlo, Temunović Vanja, Kukaras Luka, Popov Jovana i Rac Sabo Hanna. Trener: Jaramazović Zoran.

Prethodnog vikenda svoje aktivnosti imale su i selekcije U8 i U10, koje su u nedelju obavile dva treninga od po 75 min, na ledu u Mađarskoj (ledena hala u Kiskorosu), kao generalnu proveru pred veliki međunarodni turnir "Holbus 2018" za ove kategorije, koji se narednog vikenda održava u Beogradu, u organizaciji HK "Partizan", a na kojem će učestvovati dvadesetak ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, BiH i Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2308
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.