Komentara: 0
Pregleda: 5781

Hokej klub Spartak - aktivnosti u prethodnom periodu

08.01.2013. u 14:38h
Hokej klub "Spartak" je u prethodnom periodu imao puno aktivnosti, utakmica, turnira i u nastavku prezentujemo kratak izveštaj o tome.
Hokej klub Spartak - aktivnosti u prethodnom periodu

Seniorima HK Spartaka je odlozena utakmica koja je trebala da se igra u petak 04.01.2013., na inicijativu gostujućeg tima HK Vitez iz Beograda zbog velikog broja povređenih i bolesnih igrača. Datum odigravanja ove utakmice će biti naknadno određen.

U upražnjenom terminu, seniori su odigrali prijateljsku utakmicu sa Mlađim veteranima HK Spartak, gde su uvežbavali određene kombinacije i sisteme igre, kao i bacanje u vatru juniora koji nemaju punu minutažu u prvenstvenim utakmicama.

Selekcija U-16 kombinovana ekipa HK Spartak Tisza Volan je odigrala utakmicu protiv vršnjaka iz Kaposvara u Segedinu u nedelju 06.01.2013. i izgubila sa 7:11 (2:4 0:1 5:6). Za zajedničku ekipu iz redova HK Spartak su nastupili: Kojić Miloš, Pavlović Filip, Kovač Kristijan, Lošonci Adam i Tancoš Gabor. Trener: Jaramazović Zoran

Selekcija U-14 koju zajedno čine igrači iz Subotice i Segedina odigrala je utakmicu u subotu 05.01.2013. kao domaćin u Segedinu: HK Spartak Tisza Volan - HK Ferencvaros 2:7 (1:2 1:3 0:2). Za ekipu iz redova Subotičana su nastupali: Subotić Srđan, Tancoš Tamaš, Lošonci Adam, Berenji Akoš i Vojnić Hajduk Luka. Trener: Jaramazović Zoran

Hokej klub Spartak - aktivnosti u prethodnom periodu

HK "Spartak" - Selekcija U-12

Selekcija U-12 je odmerila snage protiv svojih vršnjaka iz ekipe UTE 2002 u Budimpešti u nedelju 06.01.2013. i izgubila rezultatom 10:2. Treba istaći da u redovima ekipe Spartak Tisza Volan nisu nastupili nekoliko igrača zbog kazne sa prethodne utakmice i zbog prevelike gužve na granici, zbog čega nisu na vreme stigli na odigravanje utakmice. Za zajedničku ekipu su nastupili: Vojnić Hajduk Luka, Sigulinski Filip i Burger Aleksa. Trener: Barkley Darcy

Hokej klub Spartak - aktivnosti u prethodnom periodu

HK "Spartak" - Selekcija U-10

Selekcija Spartaka U-10 (do 10 godina starosti) je nastupila na turniru "B" kategorije u Budimpešti u subotu 05.01.2013. na kojem su odigrali ukupno 4 utakmice i zabeležili skor od 1 nerešene (Miškolc B - 3:3) i 3 poraza (Vašaš - 1:6 FTC II - 2:3 i Gepard JE 4:11). I pored ovih rezultata treba istaći veliku borbenost subotičkih hokejaša kojima još uvek fali "leda" u nogama kako bi podigli nivo igre na željeni nivo. Za HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Sudarević Luka, Horvacki Igor, Jaramazović Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Sigulinski Mateja, Pajić Miloš, Feher Balint, Kostić Luka, Bašić Palković Filip i Bašić Palković Andrej. Trener: Brestovac Uroš

 

Hokej klub Spartak - aktivnosti u prethodnom periodu

HK "Spartak" - Selekcija U-8

Selekcija Spartaka U-8 (igrači do 8 godina - rođeni 2005. i mlađi) su igrali na turniru "B" kategorije u Kiskorosu (Mađarska) u nedelju 06.01.2013. i odigrali su 5 utakmica, na kojima su ostvarili 5 ubedljivih pobeda - Dab Docler 14:2, Kiskoros 19:0, Balu-T 8:2, Jaszbereny Fokak 12:1 i Tisza Volan Szeged 15:1 - čime je zasluženo osvojeno prvo mesto na ovom turniru.

Najmlađi ledeni oklopnici HK Spartak će već za 2 nedelje pokušati da ponove uspeh na turniru "A" kategorije gde će ukrstiti palice sa najboljim hokejašima iz Mađarske u svojoj uzrasnoj kategoriji. Za HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Sabo Rac Albert, Mickoski Miloš, Pećerić Petar, Antonijević Aleksandar, Kostić Luka, Sabo Rac Maksim, Herbatin Oliver, Bašić Palković Filip, Bašić Palković Andrej, Kiš Matej i Dobo Armin. Treneri: Brestovac Uroš i Wittmer Karl.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5781
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.