• Pregleda: 4279

Gužve na putevima i prelazima

Na putevima u Srbiji danas se zbog početka vikenda i smene turista očekuje pojačan saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Gužve na putevima i prelazima

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta, osim na prelazu Horgoš gde se na ulaz u Srbiju čeka oko tri sata, kao i na prelazu Batrovci, iz pravca Hrvatske gde se zadržavanja za putnička vozila od 60 do 90 minuta.

Zbog visokih dnevnih temperatura i očekivanih gužvi, vozačima se savetuje da putuju u rane jutarnje i kasne popodnevne časove.Prethodnog dana je na putevima u Srbiji evidentirana 91 nezgoda, u kojima su 54 osobe teže i lakše povređene.

Na magistralnom putu M-22.1, deonica Beograd-Novi Sad-Subotica, zabranjen je saobraćaj kamionima čija nosivost prelazi 12 tona. Ova teretna vozila se usmeravaju na autoput E-75, deonica Beograd-Subotica.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
kix Odgovori
pre 3 dana sam isao za Madj., i pre nego sto smo krenuli nazvao sam AMSS da dobijem neke informacije u vezi prelaza kod Horgosa. Rekli su mi da se nista ne ceka, i nema guzve, ni na izlazu ni na ulazu. Cekali smo 1.5h da izadjemo iz Srb. i 1h da udjemo. Toliko o Amss
naIvan Odgovori
Kada ce vec postaviti te web-kamere na granicu, pa da sami gledamo i vidimo kolika je guzva na prelazu, a ne da nas razne organizacije vozaju sa njihovim tacnim dezinformacijama.
A mozda su u AMSS imali tacnu informaciju od tog jutra, ali za sat vremena se tamo na granicnom prelazu zna jako promeniti situacija.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.