Komentara: 0
Pregleda: 2424

Guitar open festival

22.04.2009. u 18:16h
Izvor: RTV Yueco
<p>Pod pokroviteljstvom Lokalne samouprave, a u organizaciji Balkanskog udruženja mladih iz Beograda, po treći put za redom će u na&scaron;em gradu biti održan Gitar open festival.</p>
Guitar open festival

U okviru ovog festivala će od 27. do 30. aprila publika imati prilike da uživa u nastupima renomiranih gitarista, a ove godine će publika imati prilike da poseti i noćne koncerte koji će biti održani u kafeu Saks.

Gitar open festival jedna je od retkih manifestacioja u našem gradu koja promoviše klasičnu muziku, a istovremeno predstavlja i najpopularniji instrument na celom svetu. Koncerti majstora gitare će biti održavani u Velikoj većnici gradske kuće.

Muzička škola je koorganizator ove manifestacije i u njihovim prostorijama će se održavati master klasovi gitarista koji nastupaju na festivalu. Direktor Muzičke škole, Ištvan Antal trvdi da je ovo festival koji u vreme ekonomske krize vraća kulturu u prvi plan i na veoma dobar način predstavlja klasičnu muziku.

Gitar open festival će biti održan od 27. do 30. aprila, a nasupiće između ostalih Sabrina Vlašković, Antal Pustai i Miloš Janjić. Koncerti će biti održani u Velikoj većnici Gradske kuće, a zatvaranje će biti održano na sceni Jadran. Nakon tih nastupa će od 22 sata biti održani koncerti u okviru after aor programa u kafeu Sax.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2424
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.