Komentara: 0
Pregleda: 5794

Groblja spremna za predstojeće praznike

31.10.2016. u 14:58h
Izvor: TV Subotica
Groblja su spremna za predstojeće praznike, poručuju iz JKP „Pogrebno“. Poslednje pripreme su u toku, a osim toga, 1. i 2. novembra radno vreme će biti produženo.
Groblja spremna za predstojeće praznike

Rimokatolički vernici sutra obeležavaju Sve svete, a dan kasnije Dušni dan, ili Dan mrtvih dok pravoslavni vernici u subotu, 5. novembra obeležavaju Zadušnice. Budući da se tokom ovih  dana, posebno u utorak i sredu očekuje veliki broj građana na grobljima, poslednji radovi na uređenju privode se kraju, kažu u JKP „Pogrebno“.

I ove godine radno vreme grobalja je produženo, pa će 1. i 2. novembra građani biti u prilici da posete večne kuće svojih najmilijih nešto ranije, odnosno nešto kasnije.

Iz JKP „Pogrebno“ obaveštavaju građane da je u toku akcija zamene dotrajalih drvenih nadgrobnih obeležja. Građani treba da odaberu obeležje u „Pogrebnom“, a usluga zakucavanja slova i postavljanja obeležja je besplatna.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5794

Povezana vest

Povezane teme

groblje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.