Komentara: 27
Pregleda: 6170
Foto

GrO SPS dobio novo rukovodstvo

19.11.2022. u 12:24h
Izvor: Subotica.com
Gradski odbor Socijalističke partije Srbije i u narednom periodu vodiće Nebojša Crnogorac – odlučeno je na jučerašnjoj gradskoj izbornoj konferenciji. Za potpredsednike izglasani su Bojan Ružić i Robert Đalai, dok će sekretar biti Dejan Antić.
GrO SPS dobio novo rukovodstvo

Izabran je i novi sastav gradskog odbora koji će brojati 31 člana.

- Iza nas je teža period, nailaze isto tako teška vremena, ali mi se spremamo da radimo na sebi, formiramo mesne odbore i njihova rukovodstva. Podlmadili smo svoje redove i spremamo se za sve izazove koji dolaze – poručio je Nebojša Crnogorac. – Deo smo parlamentarne većine u gradu, koalicija na lokalnom nivou funkcioniše dobro, učestvujemo u radu i donošenju odluka na dobrobit svih naših građana. Spremamo se da uzmemo još veće učešće u funkcionisanju grada.

Inače, u Socijalističkoj partiji Srbije održavaju se izbori na svim organizacionim nivoima stranke.

GrO SPS dobio novo rukovodstvo

- Zadovoljni smo radom gradskog odbora u Subotici, o tome govore  rezultati koje su postigli na prošlim izborima i verujem da će se taj trend nastaviti. Novo rukovodstvo će ovu organizaciju  voditi u naredne četiri godine i na njemu je da za godinu i po dana kada budu lokalni i pokrajinski izbori ostvari što bolji rezultat, što će biti potvrda njihovog rada – smatra Branko Ćurčić, član predsedništva SPS-a i potpredsednik Pokrajinske vlade.

Izvor: Subotica.com
Izborna Skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica Izborna Skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica Izborna Skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica Izborna Skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica Izborna Skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica Izborna Skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica Izborna Skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica Izborna Skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 27
Pregleda: 6170
Povezane teme

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.