Komentara: 47
Pregleda: 12350
Foto

GrO SNS obeležio krsnu slavu Svetu Petku

27.10.2023. u 19:49h
Izvor: Subotica.com
Molitvom i okretanjem slavskog kolača, u prisustvu brojnog članstva, predstavnika koalicionih partnera i gostiju, Gradski odbor Srpske napredne stranke obeležio je danas krsnu slavu Svetu Petku.
GrO SNS obeležio krsnu slavu Svetu Petku

Podsećajući na reči vojvode Živojina Mišića: „Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred“,  srećnu slavu članovima poželeo je Stevan Bakić, predsednik GrO SNS.

Stevan Bakić gradonačelnik Subotice

- SNS jedna velika porodica, a to pakazuje i broj nas koji se ovde okupio i možemo slobodno reći da smo ponosni na Srpsku naprednu stranku kojoj pripadamo, na predsednika Aleksandra Vučića i na našu majku Srbiju. I sa tim istim ponosom, moći ćemo slobodno reći da smo uradili mnogo za vreme naše vlasti kako u gradu, tako i u državi Srbiji. Ni od koga ne treba da sklanjamo pogled, oni od nas to treba da rade, naročito oni kojima ništa nije sveto i čine i protiv svoje države samo da bi se dokopali vlasti i opljačkali zemlju kao što su to činili do 2012. godine – poručio je Bakić. – Zato treba da uradimo sve da se oni nikada više ne vrate. Odgovorno, složno i sa još više rada i energije treba da uradimo sve za dobrobit naših građana, našeg grada i majke Srbije. Teška su vremena u kojima živimo, otvaraju se mnoga ratišta, slušamo pretnje sa svih strana i dvostruke aršine prema našoj Srbiji, aveti prošlosti su se ponovo vazdigli da završe ono što su započeli devedesetih godina. Znam da ćemo odoleti izazovima koja su pred nama.

Aleksandar Medaković

Kao običaji nalažu, predajom komada slavskog kolača, ovogodišnji kum Aleksandar Medaković predao je kumstvo za narednu godinu Stojanu Sokoviću.

- Našim aktivistima i članovima poručujem da nas u skorijoj budućnosti očekuju izazovi, vremena su izazovna. Kao stranku očekuje nas da završimo započeto, isto tako planiramo mnogo novih projekata – rekao je Medaković.

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke Obeležavanje slave Srpske napredne stranke - Svete Petke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 meseci i 3 nedelje
Komentara: 47
Pregleda: 12350
Povezane teme

srpska napredna stranka

stevan bakić

sveta petka

aleksandar medaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.