Komentara: 32
Pregleda: 5993

GrO "Pokret socijalista" napustilo 158 članova

25.05.2015. u 13:55h
Izvor: Subotica.com
Gradski odbor "Pokreta socijalista" ovih dana napustilo je 158 članova, koji su, kako se navodi u saopštenju koje potpisuje član Siniša Sovrlić, nezadovoljni radom i odnosom prema članstvu. Čelnici GrO ovu informaciju nisu žele da komentarišu dok ne dobiju zvaničnu potvrdu.
GrO "Pokret socijalista" napustilo 158 članova

U dopisu koji je medijima stigao juče, navodi se da je 158 članova napustilo partiju i da oni od 22. maja čine Udruženje građana „Subotička zora“.

- Kada smo ulazili u PS bili smo zaneseni idejom o borbenoj levici i brizi za svakog radnika, ali u političkoj organizaciji kojoj smo prišli nismo naišli na razumevanje ni kao građani, radnici ili aktivisti – kaže se u saopštenju. - Uzalud smo opominjali rukovodstvo stranke da krši Statut, da se nedemokratski imenuju već potrošeni politički aktivisti na najodgovornije funkcije bez izborne procedure. To je, između ostalog, jedan od razloga što je nas 158 (od ukupno oko 250 članova) odlučilo da neukaljanog obraza i bez kompromitacije napusti stranku.

U GrO Pokreta socijalista nisu želeli da komentarišu ovu informaciju jer „do njih ništa zvanično nije došlo“.

- Nećemo da se oglašavamo dok ne dobijemo zvanično obaveštenje – kratko je izjavio profesor Božidar Leković, poverenik stranke u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 32
Pregleda: 5993
Povezane teme

pokret socijalista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.