• Pregleda: 5682

Granični prelaz Bački Vinogradi -– Ašothalom do kraja godine

Do kraja godine biće završen novi granični prelaz sa Mađarskom Bački Vinogradi – Ašothalom. Izgradnjom tog prelaza biće znatno rasterećen prelaz kod Horgoša i smanjene gužve na granici u letnjem periodu. Javlja dopisnik Radio-televizije Vojvodine iz Subotice Ratko Bojić.
Granični prelaz Bački Vinogradi -– Ašothalom do kraja godine

Radovi na budućem graničnom prelazu Bački Vinogradi–Ašothalom su pri kraju. Objekti u kojima će zajedno raditi naše i mađarske granične službe nalaze se na mađarskoj strani granice.

Ukoliko sve bude teklo prema planu ovde će građani sa srpskim i mađarskim pasošima moći da prelaze granicu u oba pravca već u januaru 2013. godine.

Gradnju ovog prelaza finansirala je sa dva miliona evra vlada Mađarske, a prilazne puteve s obe strane granice Evropska unija.

Izvor: RTV

povezane teme

11
simke Odgovori
Falim te Boze.
kojot Odgovori
a srbija naravno ni dinara nije dala a dobro ce da se omasti od tog prelaza...
Lalo Odgovori
Srbija ni dinar naravno!!
ja!! Odgovori
konacno nesto "dobro" i kod nas da se desi :))))
svercer Odgovori
Zaboravili ste napisati da li ce tamo biti dozvoljen prelazak granice za svercere !!!
mikan Odgovori
He, he, pa kakve veze ima što "Srbija ni dinara nije dala"?! Pa da jeste, sada biste umesto ovakvih jadnih komentara pitali ko to finansira i zašto, ko izvodi radove, tražili bi finansijske izveštaje na uvid, pljuvali po političarima i kukali kako nema posla, a tamo neki grade prelaz! Kakav mentalitet...pih!
nale Odgovori
Pa gospodine Bojiću, oslušnite ovu rečenicu: ....ovde će gradjani sa srpskim i madjarskim pasošima moći da prelaze granicu u oba pravca!!!!Valjda u oba smera!
bukin Odgovori
@mikan: Svaka cast na komentaru.
djole Odgovori
I onda nam EU u januaru vrati vize !!!????
kojot Odgovori
vize nego sta i jos vratiti one takse za izlaz iz zemlje koje su se svojevremeno naplacivale.jedino vas tako moze odvratiti od te vase eu!!!
djole Odgovori
kojote, ili se salis ili imas ozbiljnih psihickih problema-nadam se da se ipak samo salis.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.