Komentara: 7
Pregleda: 3553

Gradsko veće usvojilo 26 tačaka dnevnog reda

11.06.2015. u 17:35h
Izvor: Radio Subotica
Gradsko veće usvojilo 26 tačaka dnevnog reda

Gradsko veće je na današnjoj sednici između 26 tačaka dnevnog reda usvojilo predlog da na mestu vršioca dužnosti direktora Zoološkog vrta na Paliću ostane diplomirani ekonomista Petar Savić, do izbora novog direktora ili najduže godinu dana od dana imenovanja.

Novog - starog direktora sudeći po odluci Gradskog veća dobiće, naravno ukoliko to i Skupština grada prihvati, i Centar za socijalni rad. Za tu funkciju na mandat od četiri godine predložena je Miroslava Bagavac, diplomirani socijalni radnik.

Najveći broj tačaka kojima se danas bavilo Gradsko veće odnosio se na predloge rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Upravnih i nadzornih odbora u ustanovama kulture.

Kompletan materijal sa održane sednice možete pogledati i preuzeti sa zvaničnog internet portala grada Subotice, http://subotica.rs/index/page/lg/sr/id/7530

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3553
Povezane teme

gradsko veće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.