Komentara: 8
Pregleda: 6316
Foto

Gradsko udruženje penzionera proslavilo jubilej

24.06.2016. u 20:16h
Izvor: Subotica.com
Gradsko udruženje penzionera je u Restoranu „Spartak S“ uz prigodan program i prisustvo mnogobrojnih gostiju obeležilo sedam decenija postojanja.
Gradsko udruženje penzionera proslavilo jubilej

Sa oko 15 hiljada članova, Gradsko udruženje penzionera je prema rečima državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nenada Ivaniševića jedno od najorganizovanijih u Vojvodini.

- Gradsko udruženje penzionera je možda jedno od najorganizovanijih i na teritoriji Srbije, održalo ih je zajedništvo. Danas bi se trebalo setiti gospodina Bele Jurkovića, koji nije više sa nama. On i gospođa Lučev dali su jedan nemerljiv doprinos u onome što radimo zajedno sa njima i mi iz Ministarstva za rad i socijalna pitanja. Ljudi koji brinu o penzionerima omogućili su da penzioneri u Subotici žive bolje - kaže Ivanišević.

Gradsko udruženje penzionera proslavilo jubilej

Članstvo u Udruženju omogućava penzionerima različite pogodnosti za kvalitetniji način života u trećem dobu. Penzionerima koje služi zdravlje na raspolaganju su brojne sekcije poput kulturnih i zabavnih, različiti programi, kao i mogućnost za korišćenje reakreativno-zdravstvenih kapaciteta u našoj zemlji..

- Brojno članstvo pokazuje da se mi u  radu trudimo da penzionerima zaista obezbedimo uslove da kvalitetnije provode vreme kad god smo u mogućnosti. Imamo podršku od svih gradskih institucija, a najčvršća podrška nam je Nenad Ivanišević- istakla je  Dragica Lučev i dodala- Sa svim onim što smo radili za ovih sedamdeset godina, možete se upoznati u našoj monografiji koju smo specijalno izdali povodom jubileja.

Gradsko udruženje penzionera proslavilo jubilej

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje 70 godina Gradskog udruženje penzionera Obeležavanje 70 godina Gradskog udruženje penzionera Obeležavanje 70 godina Gradskog udruženje penzionera Obeležavanje 70 godina Gradskog udruženje penzionera Obeležavanje 70 godina Gradskog udruženje penzionera Obeležavanje 70 godina Gradskog udruženje penzionera Obeležavanje 70 godina Gradskog udruženje penzionera Obeležavanje 70 godina Gradskog udruženje penzionera
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6316
Povezane teme

Nenad Ivanišević

restoran spartak

gradsko udruženje penzionera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.