• Pregleda: 3769

Gradska voda je bakteriološki ispravna, poručuju iz Vodovoda

Gradska voda je bakteriološki ispravna, poručuju iz Vodovoda

Ukoliko ste priključeni da gradski vodovod i ako ste ovih dana u nekoliko navrata uvideli da vam je voda mutnija nego što ste navikli, nemojte da brinete, jer je gradska voda ispravna i kvalitetna. Iako visoke temperature pogoduju razvoju bakterija u vodi, gradska voda je i dalje zadržala isti kvalitet, kao i tokom čitave godine.

Zamućenje koje se javlja isključivo je zbog brzine kretanja vode navode u JKP "Vodovod i kanalizacija". 

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
bać Lazo Odgovori
jelte,a da li je i koliko hemijski ispravna....??? I ko moze dati odgovor na to?
Lazarus1Long Odgovori
Pa odlično. Obožavam mutnu vodu. Čak šta više žuta voda je baš cool. A to što kad voda malo odstoji u flaši sat-dva pliva nešto belo, to je baš ok.
profesor jakov Odgovori
Cek, ono nema miris, boju i ukus vise ne pali? Sada malo propagande da se smire strasti?
Roga Odgovori
Ako vam se ne sviđa naša voda, onda idite u Kikindu i Zrenjanin pa pijte njihovu.
ledenjak Odgovori
Fakat je da voda nije istog okusa i mirisa u pojedinim delovima grada Činjenica je kada stavim bocu sa vodom iz česme u zamrzivač da mi se smuči kada vidim šta sve pliva u toj boci posle sat dva.Onomad su mi bili ljudi iz vodovoda ( privatno ) da mi nešto poprave Mislite da su pili vodu iz slavine , malo sutra , pili su onu iz prodavnice jer kao u mom kraju je voda puna gvožda .
Zbog svega toga mi nešto nepije vodu priča da imamo jednu od naj kvalitetnijih hlorisanih česmovača u Vojvodini , a plaćamo je ekstra .
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.