Komentara: 2
Pregleda: 1855

Gradska deponija prelazi na zimski režim rada

04.11.2020. u 14:05h
Izvor: Subotica.com
Gradska deponija od ponedeljka, 9. novembra, prelazi na zimski režim rada, u smislu radnog vremena koje se skraćuje u odnosu na protekli period.
Gradska deponija prelazi na zimski režim rada

Kako se navodi u obaveštenju JKP "Čistoća i zelenilo" gradska deponija će od ponedeljka raditi svako dana od 6 ujutro do 16,30 časova. Radno vreme ovog objekta tokom leta bilo je do 18 časova.

Deponija otpadnih materija nalazi se na degradiranom zemljištu bivšeg močvarnog korita Aleksandrovačke bare, na površini od 22 hektara, na najnižem delu grada, 2 kilometra južno od centra Subotice, a početak deponovanja otpada je bio sada već davne 1978. godine.

Naknada za odlaganje zemlje iz iskopa sa primesama šuta  iznosi 11 para po kilogramu, dok ostali otpad koji nije opasan naplaćuje se 4,51 dinara po kilogramu. Za odlaganje zemlje bez otpadnog materijala nije propisana naknada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1855
Povezane teme

gradska deponija Subotica

deponija

gradska deponija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.