Komentara: 1
Pregleda: 4482

Gradska biblioteka proslavlja 125 godina postojanja

06.10.2015. u 17:06h
Izvor: RTV City
Gradska biblioteka će sledeće nedelje obeležiti 125 godina postojanja. Jubilarnu proslavu započinju najmlađi, na Dečjem odeljenju rođendanskom radionicom po pozivu, zakazanoj za subotu, 10. oktobra.
Gradska biblioteka proslavlja 125 godina postojanja

Centralna proslava započinje u utorak, 13. oktobra, tradicionalnom svečanom akademijom, kojoj će predhoditi otvaranje izložbe, promocijom Monografije i proglašenjem Zavičajne knjige godine. Proslava se zatim nastavlja  u atrijumu hotela Galerija gde će od 13 časova uslediti bibliotečka predstava pokretnih reklama, tzv. fleš mob pod nazivom „ Knjigotres“.

Gradska biblioteka proslavlja 125 godina postojanja

U mesecu knjige Biblioteka će odobriti popuste od 50% na godišnje članarine: sledeće nedelje, od 12. do 17. oktobra za građanstvo, a u oktobru mesecu, za srednješkolce. Na dan proslave, 13. oktobra Gradska biblioteka neće obavljati uobičajene  poslove za građanstvo.

PROGRAM - utorak

  • Gradska biblioteka - Izložba „Subotičko građanstvo i Biblioteka sa prelaza XIX u XX vek“, autorke Nevena Mlinko, Dora Hiček i Sanja Vasić
  • Čitaonica u 10 časova - Svečana akademija: promocija knjige „Monografija 125 godina Gradske biblioteke Subotica“, proglašenje Zavičajne knjige  godine
  • Atrijum hotel Galerija u 13 časova  -  „Knjigotres“, fleš mob
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4482

Povezana vest

Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

dan gradske biblioteke

gradska biblioteka subotica

čitaonica gradske biblioteke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.