Komentara: 38
Pregleda: 8224

Gradonačelnika Subotice daće pobednik na izborima

05.06.2020. u 17:14h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnika Subotice daće pobednik na izborima

Budućeg gradonačelnika Subotice daće pobednik na predstojećim izborima, a uveren sam da će to biti Srpska napredna stranka – poručio je danas Bogdan Laban, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ i time stavio tačku na špekulacije javnosti da će budućeg prvog čoveka grada odlučiti politički dogovor na višim nivoima vlasti.

- Onaj ko pobedi na izborima mora da kandiduje gradonačelnika i tu nema govora o političkoj trgovini već o rezultatima. Našim koalicionim partnerima želim dobar rezltat ali sam siguran da će Srpska napredna stranka osvojiti ubedljivu pobedu, kao i prošli put, možda čak i sa većom razlikom. Tako da nema govora da neko ko napravi mnogo lošiji rezultat može da delegira gradonačelnika - jasan je Laban.

Vreme oko izbora je najpogodnije tlo za nagađanja, ali i kampanju koja često nema odlike „fer pleja“.

- Kritike vezane za podelu paketa za penzionere su deo nekorektne kampanje naših kolaicionih partnera koji su bili uspavani tokom epidemije, a onda su se, kako se bliže izbori, probudili iz zimskog sna i imali mnoštvo primedbi. Mi učestvujemo u korektnoj kampanji, ali ne mogu da ih ne pitam gde su bili svo vreme vanrednog stanja – dodao je Laban i svim učesnicima izborne trke u Subotici poželeo sreću. – Sve će se videti 21. juna!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 8224
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

srpska napredna stranka

bogdan laban

izbori2020

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.