Komentara: 112
Pregleda: 21656
Foto

Mladi subotičkog SNS-a predali izbornu listu

05.03.2020. u 16:01h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Subotica povodom predaje izborne liste za predstojeće izbore na svim nivoima vlasti, prenosimo u celosti.
Mladi subotičkog SNS-a predali izbornu listu

Mladi Srpske napredne stranke u Subotici predvođeni predsednikom Gradskog odbora SNS-a  i prvim na  lokalnoj izbornoj listi Bogdanom Labanom predali su  danas u 14 časova Izbornoj komisiji Grada Subotice izbornu listu ALEKSANDAR VUČIĆ - ZA NAŠU DECU, čiji je nosilac Aleksandar Vučić.

Koalicija: Aleksandar Vučić - Za našu decu u Subotici  podnela je  kutije s kandidatima za odbornike Gradske skupštine i izlazi na izbore raspisane 26. aprila pod rednim brojem 1, nakon proglašenja izborne liste od strane Gradske izborne komisije.

Mladi subotičkog SNS-a predali izbornu listu

U rekodno kratkom roku subotički naprednjaci prikupili su 2434 potpisa, što je daleko više od broja predviđenog za predavanje liste u Subotici. Na listi za odbornike nalazi se veliki broj mladih ljudi, novih lica  i preko 40% žena.

U izjavi za medije nakon predaje liste Bogdan Laban rekao je novinarima da Srpska napredna stranka ima  listu sa velikim brojem mladih ljudi koji odlično razumeju  potrebe mladih ljudi.

Mladi subotičkog SNS-a predali izbornu listu

- To je naša velika prednost. Lista sa većim brojem žena, sa uspešnim, visokoobrazovanim ljudima koji su posvećeni tome da živote ljudima u Srbiji učini boljim, garantuje da ćemo sa novim ljudima osigurati dobar zamah i nastaviti sa dobrim rezultatima. Naravno, postoji još mnogo toga što treba da uradimo. - rekao je Laban

// KRAJ SAOPŠTENJA

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Predaja izborne liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore 2020 Predaja izborne liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore 2020 Predaja izborne liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore 2020 Predaja izborne liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore 2020 Predaja izborne liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore 2020 Predaja izborne liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore 2020 Predaja izborne liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore 2020 Predaja izborne liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" za lokalne izbore 2020
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 112
Pregleda: 21656

Povezane vesti

Povezane teme

srpska napredna stranka

izbori2020

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.