Komentara: 8
Pregleda: 6164

Gradonačelnik posetio prvu bebu rođenu u 2016. godini u Subotici

27.01.2016. u 16:26h
Izvor: subotica.rs
Gradonačelnik posetio prvu bebu rođenu u 2016. godini u Subotici

Gradonačelnik Subotice Jane Maglai posetio je juče prvu bebu rođenu u 2016. godini u našem gradu – Noela Korponaića, rođenog 1. januara, u 4 časa i 45 minuta, u porodilištu subotičke Opšte bolnice.

Gradonačelnik Maglai je čestitao roditeljima prvorođene bebe na prinovi, poželeo svima dobro zdravlje i puno sreće i radosti i Noelovoj majci Timei predao buket cveća i prigodan poklon. Grad Subotica je za prvu bebu rođenu u ovoj godini obezbedio 50.000 dinara i ta sredstva su uplaćena na žiro-račun Timee Korponaić.

Gradonačelnik posetio prvu bebu rođenu u 2016. godini u Subotici

Supružnici Timea (29) i Daniel Korponaić (29) zahvalili su se gradonačelniku Maglaiju na poseti, poklonima i izdvojenim sredstvima za njihovog sina. Timea je rekla da je beba bila teška 3.600 grama i dugačka 52 centimetara i da je porođaj protekao u najboljem redu.

- Noel je naše prvo dete. Kada sam, posle pet godina braka, saznala da sam trudna mnogo sam se radovala, bila sam presrećna i kada sam se porodila, ali najlepši trenutak u mom životu bio je kada sam Noela uzela u naručje i privila ga na grudi – kazala je Timea Korponaić.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 6164
Povezane teme

jene maglai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.