Komentara: 2
Pregleda: 3975

Građevinski fakultet u Subotici raspisao konkurs za upis na osnovne studije

22.07.2013. u 14:32h
Građevinski fakultet Subotica, Univerziteta u Novom Sadu, raspisao je konkurs II konkursnog roka za upis na osnovne studije građevinarstva, gde studenti, po želji, mogu da se opredele za studijske module: konstrukcije, hidrotehnika i vodno inženjerstvo okoline, saobraćajnice i stambeno projektovanje. Fakultet će primiti ukupno 97 novih studenata od kojih čak 73 studenta na finansiranje iz budžeta.
Građevinski fakultet u Subotici raspisao konkurs za upis na osnovne studije

Kandidati koji konkurišu u prvu godinu osnovnih akademskih studija polažu prijemni ispit iz matematike, na srpskom ili mađarskom jeziku.Na osnovne akademske studije se mogu upisati kandidati sa završenim srednjim obrazovanjem u četvorogodišnjem trajanju. Kandidatima koji su položili prijemni ispit na nekom od tehničkih fakulteta u Srbiji može da bude priznat postignuti uspeh bez polaganja prijemnog.

Cene studiranja fakultet formira tako da budu među najnižima u zemlji, pa tako troškovi samofinansiranja iznose 72000 dinara na godišnjem nivou, dok cena školarine za strane studente iznosi svega 1500 evra. Cena smeštaja jeste još jedna povoljnost studiranja u Subotici, dok gotovo svi budžetski studenti imaju mogućnost da dobiju smeštaj i hranu u okviru Studentskog centra (www.scsu.org.rs).

Prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog je 2. i 3. septembra od 11 do 13 časova. Prijemni ispit će biti 5. septembra u 11 časova. Preliminarna lista će biti istaknuta isti dan, 5. septembra, a konačna rang listu će biti objavljena 10. septembra nakon čega će se 11. i 12. septembra vršiti upis primljenih kandidata.

Više infomacija o samom konkursu, kao i aktuelnim studijskim modulima osnovnih akademskih studija možete dobiti na zvaničnom sajtu fakulteta: www.gf.su.ac.rs.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3975
Povezane teme

građevinski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.