• Pregleda: 2664

Gradi se vodovod u ulici Aranji Janoša

U ulici Aranji Janoša je počela izgradnja vodovodne mreže. Oko 40 građana će dobiti zdravu pijaću vodu po promo ceni. Rukovodstvo Vodovoda je donelo odluku da produži akciju za priključivanje na vodovodnu mrežu do 1 juna. Do sada je obrađeno oko 60 predmeta, a podneto je još 100 zahteva.
Gradi se vodovod u ulici Aranji Janoša

Ivan Ružinski trideset i pet godina čeka da se izgradi vodovodna mreža. Vodu je uzimao iz bunara sa dubine od 54 metra i hidrofora.

Postavlja se vodovodna mreža u dužini od 130 metara, a vrednost investice iznosi 300.000 dinara. Ulica Aranji Janoša se nalazi u prigradskom naselju gde ulica uglavnom nisu regulisane na propisan način, pa nije mogla da se izgradi vodovodna I kanalizaciona mreža.

Kako bi zdrava pijaća voda našla put do svakog domaćinstva u Subotici rukovodstvo Vodovoda je donelo odluku da se akcija odloženog plaćanja priključaka produži do prvog juna. Promo cena za priključak je 20.065,38 dinara i obuhvata isključivo troškove materijala i terenskog rada na izradi priključka. Nakon uplate avansa u visini od 50 %, preostali iznos se može platiti u tri jednake mesečne rate.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
Adri Odgovori
lepo lepo a oni koji zive u okolini vodovoda na zorci ce dobiti zdravu pijacu vodu kanalizaciju,.....????
Marko Odgovori
@Adri
Ti ostali ce da pricekaju jos malo, kad im vec drugi to nisu uradili u proteklih 50 godina.
Adri Odgovori
@Marko
Preko puta ti je vodovod a mi jos pijemo vodu iz busenih bunara vreme je da misle i na ovaj deo grada,a proteklih 50 godina smo dobili samo telefon i ko je uvukao gas barem da nam uvuku kanalizaciju bila bi i stim zadovoljna
Aleksa Odgovori
Čovek po kome je ulica dobila ime je ARANY JANOS poznati madjarski književnik. Barem se
potrudite da naziv ulice ispravno napišete. Ukoliko se piše na našem jeziku onda je ispravno
ARANJ JANOŠ.
zsolt Odgovori
ARANY JÁNOS
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.