Komentara: 5
Pregleda: 3075

Gradi se vodovod u ulici Aranji Janoša

18.04.2012. u 18:04h
Izvor: RTV Yueco
U ulici Aranji Janoša je počela izgradnja vodovodne mreže. Oko 40 građana će dobiti zdravu pijaću vodu po promo ceni. Rukovodstvo Vodovoda je donelo odluku da produži akciju za priključivanje na vodovodnu mrežu do 1 juna. Do sada je obrađeno oko 60 predmeta, a podneto je još 100 zahteva.
Gradi se vodovod u ulici Aranji Janoša

Ivan Ružinski trideset i pet godina čeka da se izgradi vodovodna mreža. Vodu je uzimao iz bunara sa dubine od 54 metra i hidrofora.

Postavlja se vodovodna mreža u dužini od 130 metara, a vrednost investice iznosi 300.000 dinara. Ulica Aranji Janoša se nalazi u prigradskom naselju gde ulica uglavnom nisu regulisane na propisan način, pa nije mogla da se izgradi vodovodna I kanalizaciona mreža.

Kako bi zdrava pijaća voda našla put do svakog domaćinstva u Subotici rukovodstvo Vodovoda je donelo odluku da se akcija odloženog plaćanja priključaka produži do prvog juna. Promo cena za priključak je 20.065,38 dinara i obuhvata isključivo troškove materijala i terenskog rada na izradi priključka. Nakon uplate avansa u visini od 50 %, preostali iznos se može platiti u tri jednake mesečne rate.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 dana
Komentara: 5
Pregleda: 3075
Povezane teme

vodovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.