Komentara: 38
Pregleda: 30279

Grad donirao opremu policiji

14.09.2016. u 16:02h
Izvor: Subotica.com
Grad Subotica donirao je subotičkoj Policijskoj upravi opremu vrednu 1.6 miliona dinara. Pripadnici saobraćajne policije dobili su dva opremljena skutera marke "Kymco" i kameru "Cannon".
Grad donirao opremu policiji

Načelniku Policijske uprave Subotica, Miloradu Šušniću, vrednu opremu danas su uručili gradonačelnik Bogdan Laban i Tivadar Bunford, predsednik Skupštine grada.

- Skuteri opremljeni odgovarajućom svetlosnom signalizacijom vredni su 1.3 miliona dinara, dok je kamera vrednosti oko 300 hiljada dinara. To je oprema koja je našoj policiji potrebna da bi na adekvatan način mogla da obavlja posao – rekao je gradonačelnik Bogdan Laban. - Ovo je nastavak dobre prakse koju grad ima godinama. Sredstvima Fonda sa unapređenje bezbednosti saobraćaja grad je do sada donirao deset automobila, računara i opreme, kao i video nadzor na nekoliko punktova.

Grad donirao opremu policiji

Inače, trećina naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje sliva se u budžet grada na čijoj su teritoriji napravljeni. To su namenska sredstva i tiim novcem je kupljena i ova oprema.

Načelnik PU SUbotica Milorad Šušnić zahvalio se gradonačelniku na donaciji i istakao da je ona veoma značajna za rad policijskih službenika.

Izvor: Subotica.com
Poseta rukovodstva grada Policijskoj upravi Subotica Poseta rukovodstva grada Policijskoj upravi Subotica Poseta rukovodstva grada Policijskoj upravi Subotica Poseta rukovodstva grada Policijskoj upravi Subotica Poseta rukovodstva grada Policijskoj upravi Subotica Poseta rukovodstva grada Policijskoj upravi Subotica Poseta rukovodstva grada Policijskoj upravi Subotica Poseta rukovodstva grada Policijskoj upravi Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 30279
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

gradonačelnik Subotice

Grad Subotica

bogdan laban

tivadar bunford

milorad šušnić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.