• Pregleda: 2174

Gr.O. SVM predao listu za lokalne izbore

Gr.O. SVM predao listu za lokalne izbore

Savez Vojvođanskig Mađara juče je u 19 časova predao listu za lokalne izbore u Subotici čiji je nosilac, Jene Maglai, Gradskoj izbornoj komisiji.Za četiri dana je sakupljeno 2300 potpisa.

Predsednik Gradskog odbora SVM-a u Subotici, Jene Maglai je rekao da se nadaju da će da sakupe 25000 potpisa, što bi značilo da će u lokalnom parlamentu da osvoje između 22 I 25 mandata. Kampanja nosi naziv : “Za Vojvodinu u normalnoj Srbiji”, a izborni program stranke sadrži 12 tačaka.

Lista za Suboticu ima 67 kandidata.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

11
Omladinka DS-a Odgovori
SVM je kriv za sve lose u ovom gradu!!!
Ena Odgovori
Vi ste se pokazali.Nista niste dobro uradili za grad i nas gradjane.Od kada DS upravlja gradom bez vas,mozemo da vidimo konkretne rezultate.
kis Odgovori
oo vidim stigli su aktivisti DS... prvo pogledajte sebe i demokratsku stranku, sta ste vi uradili ? e da prozivka je centar sveta, *** cenzurisano *** pa nije!
clouseau Odgovori
Ne omladinka,, ti i tebi slicni sablonski ljudi, plitkih shvatanja ste krivi za sve lose u ovom gradu.
zoka Odgovori
@clouseau
:D Da li mi možeš objasniti šta znači izraz "šablonski ljudi"?
džaba ste krečili Odgovori
Uzaludan posa. Dosta bi im bila i lista od 5 kandidata hahaha
Neopredeljen Odgovori
Kao neko ko voli ovaj grad mogu da kazem da su tokom vladavine SVM-a samo upropastavane investicije bile dobre investicije,a kada su demokrate dosle i obistile istinu o trosenju para i bahacenja nisu me nicim ubedili da demokrate nisu u pravu.
SAMOSTALNO NA IZBORE Odgovori
Ja koliko znam nisu ih prihvatile demokrate jel su proneverili novac tokom vladavine pre 2008godine,a celnicima u SVM-u hteli da priznaju ili ne i nisu smetale prozivke i direktna vredjanja od Demokrata i nakon svega pokusavali da udju u veliku koaliciju mada bezuspesno.
Laslo Odgovori
Svi koji kritikuju SVM u pravu su (ja cu i dalje da glasam za njih nemamo alternativu).Ali ljudi SVM je izgubio izbore, trenutno DS drzi sve konce sa DSS u gradu.SVM-u je ostao Nepker samo.Ne mozemo kriviti za sadasnje stanje neke politicare koji su sklonjeni davno.
Joži K. Odgovori
@SAMOSTALNO NA IZBORE
Ko je bio glavni u SVM-u tada?
Kod koga je taj sada?(mala pomoć: nije u SVM-u)
S kim su žuti na vlasti od 2000-te?
Vi pričate o trošenju para....hahahahahahaha
robin Odgovori
Omladinka šta pišeš gluposti nije SVM na vlasi a ovji igraju kako im sviraju iy Beograda
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.