Komentara: 0
Pregleda: 3844

"Golubice" raspucane za siguran prolaz u polufinale Kupa Srbije

02.05.2017. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka nastavile su put ka odbrani duple krune pošto su u četvrtfinalu Kupa Srbije savladale Napredak sa ubedljivih 11:0. "Golubice" su u drugom poluvremenu postigle čak 8 pogodaka, a četverostruki strelac bila je kapiten Slović.
"Golubice" raspucane za siguran prolaz u polufinale Kupa Srbije

Spartak je ubedljivim rezultatom savladao Napredak iz Kruševca i plasirao se u polufinale Kupa Srbije. Tim Borisa Arsića se razigrao i sa 11 golova ispratio Kruševljanke koje su na utakmicu došle sa samo deset igračica.

Od samog starta golubice su bile na nivou. Nakon nekoliko pokušaja u šestom minutu su stigle do prednosti pogotkom Jelene Marenić. Iako su Subotičanke imale veću inicijativu, stvarale šanse, mlada golmanka Napretka Jovana Petrović dugo se nije dala savladati. U 37. minutu Slovićeva je povećala prednost Spartaka sa bele tačke. Na 3:0 povisila je Radojičićeva.

"Golubice" raspucane za siguran prolaz u polufinale Kupa Srbije

U nastavku susreta dominacija Spartaka došla je do izražaja. Iako su u prvih 45. minuta gošće uspevale dobro sa se brane i prime samo tri gola, drugo poluvreme Spartak je iskoristio svoju dominantnost. Tijana Filipović je zatresla mrežu Kruševljanki za 4:0, a potom još jednom iznenadila gošće za 5:0. Raspucane golubice nisu štedele oslabljeni Napredak. Do kraja susreta su još šest puta zatresle mrežu gošći za konačnih 11:0.

Spartak  – Napredak 11:0 (3:0)
Marenić 6', Slović 37', 80', 83', 84', Radojičić 40', 86', Filipović 53', 65', Ilić 68', Mekuko 82'

Spartak: Kostić (Cetinja), Krstanoska (Mostarac), Vajda, Slović, Frajtović (Mekuko), Ilić, Radojičić, Filipović, Pavlović, Matić, Marenić (Baka).

Napredak: Petrović, Radovanović, Bradić, Kričak, Bondžić, Poljaković, Mrđa, Sretenović, Vučićević, Josić.

"Golubice" raspucane za siguran prolaz u polufinale Kupa Srbije

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3844
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.