Komentara: 1
Pregleda: 3820

Godišnji koncerti OKUD "Mladost" u susret 70 godina postojanja

21.06.2017. u 16:54h
Izvor: Subotica.com
OKUD "Mladost" prirediće u naredna dva četvrtka, godišnje koncerte svih grupa folklornog ansambla, u sklopu završnice radnog ciklusa. Ovo će biti prilika da se sugrađani upoznaju sa svim članovima ansambla, od početnika do iskusnih igrača.
Godišnji koncerti OKUD "Mladost" u susret 70 godina postojanja

Dva koncerta početne, druge i treće dečje, kao i rekreativne grupe održaće se sutra, 22. juna, s početkom u 17 i 30 i 19 i 30 časova. Deca će igrati poznate plesove naše sredine, kao što su bunjevačke i mađarske igre, ali i igre iz Banata, Šumadije, Leskovca, Pirota i Slovenije. Gosti koncerta biće pevači predvođeni Tamarom Štricki Seg iz Muzičke škole.

Treći koncert, prve dečije grupe i izvođačkog asambla, održaće se naredne nedelje, 29. juna, s početkom u 19 časova. Oni će plesom predstaviti predele Vojvodine i Šumadije.

Svi koncerti održaće se u sali "Mladost", u Harambašićevoj 4, gde se i mogu kupiti ulaznice po ceni od 300 dinara. 

Takođe, naredne nedelje OKUD "Mladost" organizuje druženje za sve sadašnje i bivše članove, prijatelje i poštovaoce njihovog rada, kako bi zajedno obeležili 70 godina postojanja ove ustanove. Druženje je zakazano za 28. jun, u restoranu "Spartak", s početkom od 20 časova.

Program će početi sa folklorom, a nastupiće aktivni članovi društva, sekcija veterana i grupa rekreativaca. Za muziku će biti zadužen tamburaški ansambl "Tajna", a gost večeri će biti Predrag Bošnjak, koji će učestvovati u muzičkom delu programa.

OKUD "Mladost" poziva i sve zainteresovane sugrađane, koji žele da provedu veče u dobrom raspoloženju, uz bogat program, hranu, piće, muziku i veselje, da im se pridruže.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3820
Povezane teme

koncert

okud mladost

novogodišnji koncert

folklor

koncert folklora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.