Komentara: 1
Pregleda: 2150

Godišnji koncerti HKC "Bunjevačko kolo"

28.11.2018. u 16:51h
Izvor: Subotica.com
Folkorna sekcija Hrvatskog kulturnog centra "Bunjevačko kolo" održaće godišnji koncert u petak i subotu.
Godišnji koncerti HKC "Bunjevačko kolo"

Na koncertu će nastupiti sve grupe folklorne sekcije, ženska pevačka grupa "Prelje", koju čine devojčice koje pohađaju folklornu sekciju, kao i orkestar Hrvatskog kulturnog centra "Bunjevačko kolo". Oba dana, koncert će biti održan u sali HKC "Bunjevačko kolo", s početkom u 19 časova.

- Zbog malog broja mesta u sali odlučili smo da koncert organizujemo i u petak i u subotu. Na koncertu će nastupiti sve tri grupe folklorne sekcije, odnosno oko 100 igrača i oko 15 članova orkesta HKC "Bunjevačko kolo" - rekao je Marin Jaramazović iz HKC "Bunjevačko kolo".

Na programu koncerta biće 16 tačaka, među kojima je najviše novih koreografija na kojima su grupe radile u prethodnih devet meseci.

- Oba dana imaćemo isti program. Na programu će biti bunjevačke igre, vlaške, iz Međumurja, Ličko kolo, igre iz Banata i Šumadije. Pokazaćemo publici nove koreografije na kojima smo radili ove godine - najavio je Jaramazović.

Karte za koncert se, po ceni od 300 dinara, mogu kupiti u kancelariji HKC "Bunjevačko kolo" tokom prepodnevnih sati ili popodne u folklornoj sali, kao i na sam dan koncerta. Takođe, karte se mogu rezervisati na telefon 024/55-55-89.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2150
Povezane teme

koncert

bunjevačko kolo

hkc bunjevačko kolo

hrvatski kulturni centar bunjevačko kolo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.