Komentara: 15
Pregleda: 3151

Godišnje nagrade Regionalne privredne komore

22.12.2012. u 03:28h
Izvor: RTV City
Na jučerašnjoj sednici Skupštine RPK pokrajinski sekretar zadužen za privredu Miroslav Vasin prezentovao je program za poboljšanje stanja u oblasti privrede, preduzetništva i zanatstva u Vojvodini u 2103. godini.
Godišnje nagrade Regionalne privredne komore

Novi zakoni koji se između ostalog odnose na poreze, zatezne kamate, ročnost plaćanja, javna preduzeća obezbedili su pomak ka lakšem poslovanju ali je potrebno istrajati na tom putu i naredne godine.

Skupština RPK usvojila je Odluku o izmenama i dopunama Statuta, usvojen je Program rada kao i Finansijski plan za narednu godinu. Sednica je završena svečanom dodelom Godišnjih nagrada najboljim preduzećima i privrednicima. Kriterijumi su bili strogi i nagrađeno je 5 privrednih subjekata koji su zadovoljili parametre izvoza, zapošljavanja, konkurentnosti i korporativne odgovornosti.

Iz elektro-metalnog kompleksa nagrađen je Simens kao jedna od najznačajnijih kompanija koja deluje u Srbiji. U agrarnom kompleksu nagrada je pripala Žitopromet-mlinu iz Sente, lideru u izvozu u ovoj oblasti. Od javnih preduzeća najuspešnija je bila subotička Toplana koja je odgovorila tržišnim izazovima i zadržala likvidnost. U oblasti kožarsko-tekstilne industrije nagradu je dobila kompanija Leonardo koja uglavnom radi poslove za inostranstvo i nastavlja da se razvija. U oblasti građevine nagrađen je Ferenc Lošonc, preduzetnik iz Kanjiže čija firma uspešno radi već 35 godina.

Izvor: RTV City
Godišnje nagrade Regionalne privredne komore Godišnje nagrade Regionalne privredne komore Godišnje nagrade Regionalne privredne komore Godišnje nagrade Regionalne privredne komore Godišnje nagrade Regionalne privredne komore Godišnje nagrade Regionalne privredne komore Godišnje nagrade Regionalne privredne komore Godišnje nagrade Regionalne privredne komore
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 3151
Povezane teme

regionalna privredna komora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.