Komentara: 0
Pregleda: 2009

GO LDP protiv Narodne peticije URS-a

24.06.2011. u 20:30h
Izvor: RTV Yueco
GO LDP protiv Narodne peticije URS-a

Gradski odbor Liberalno demokratske stranke oštro je kritikovao inicijativu Ujedinjenih regiona Srbije za decentralizaciju i predlog izmene i dopune Zakona o finansiranja lokalnih samouprava.

U LDP-u smatraju da na taj način se neće vratiti novac građanima, nego će gradovi koji su finansijski jak biti još bogatiji. Pored toga, partije u Subotici su u kampanji za izbor članova skupština mesnih zajednica bez ikakvih ograda koristile rezultate izgradnje komunalne infrastrukture i druge investicije iz gradskog budžeta kao dokaz da je njihova partija uradila nešto za građane.

LDP smatra da bi trebalo da se prestane ignorisanje javnosti i donošenje odluka na bazi usmenih dogovora vođa stranaka na svim nivoima, osim što dovodi do potpune depolitizacije građana, za posledicu ima i gubitak multiplikacije efekata pri sprovođenju javnih investicija.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2009
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

LDP Subotica

liberalno demokratska partija

narodna peticija urs

decentralizacija srbije

finansiranje lokalnih samouprava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.