Komentara: 3
Pregleda: 4049

Glumac Nebojša Čolić vodi dramsku sekciju za decu

25.01.2021. u 14:41h
Izvor: Subotica.com
Zavičajna zajednica "Republika Srpska" pokreće dramsku sekciju namenjenu deci osnovno i srednjoškolskog uzrasta, kojom će rukovoditi glumac Nebojša Čolić. Prijem članova biće organizovan u subotu, 30. januara, na adresi Frankopana i Zrnjinskog 27, u 11 časova za mlađu, odnosno u 13 časova za stariju grupu dece.
Glumac Nebojša Čolić vodi dramsku sekciju za decu

U okviru Zavičajne zajednice "Republika Srpska" odvijaju se aktivnosti koje su, pre svega, usmerene na edukaciju mladih i ispunjavanje njihovog slobodnog vremena. Kroz razne sekcije, mladima se približavaju običaji i istorija naroda sa prostora bivše Jugoslavije.

Ove godine odlučili su i da pokrenu dramsku sekciju, kojom će rukovoditi Nebojša Čolić, glumac sa dugogodišnjim iskustvom bavljenja pozorišnom umetnošću. U svom radu baviće se upoznavanjem mladih sa tajnama glumačkog posla, te će kroz vežbe i igru sa njima praviti predstave.

Glumac Nebojša Čolić vodi dramsku sekciju za decuPrijem članova u dramsku sekciju održaće se u subotu, 30. januara, u prostorijama Zavičajne zajednice na adresi Frankopana i Zrnjinskog 27. Najpre će biti organizovana audicija za mlađu grupu dece, uzrasta od prvog do šestog razreda osnovne škole, koja će početi u 11 časova, a učesnici treba da pripreme jednu recitaciju dečije pesme po izboru.

Audicija za stariju grupu dece, uzrasta od sedmog razreda osnovne škole do četvrte godine srednje škole, počeće u 13 časova, a uz recitaciju pesme, učesnici treba da pripreme i monolog iz jednog dramskog dela po izboru, ne duži od tri minuta.

Zainteresovani se mogu prijaviti na audiciju putem telefona 024/538-305 ili 069/56-63-461, a organizatori poručuju da će obezbedititi sve uslove koji su potrebni, a koji se odnose na poštovanje mera prevencije i zaštite od širenja zarazne bolesti kovid-19.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4049
Povezane teme

zavičajna zajednica republika srpska subotica

dramska sekcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.