Komentara: 0
Pregleda: 3602

Glasanje za likovne radove na temu fudbalskog kluba "Spartak"

03.07.2013. u 16:54h
Fudbalski klub "Spartak" organizovao je konkurs dečjih likovnih radova u 4 uzrasne kategorije na temu fudbalskog kluba. Svi pristigli radovi nakon selekcije, odnosno izbora u uži krug, u konkurenciji su da u svojim kategorijama osvoje neku od nagrada koje je obezbedio klub sa sponzorima.
Glasanje za likovne radove na temu fudbalskog kluba "Spartak"

Konkurs je organizovan u uzrasnim kategorijama "Vrtić", "Osnovci od 1. do 4. razreda", "Osnovci od 5. do 8. razreda" i kategoriji "Srednjoškolci", a  posebno je oformljena kategorija "Van konkurencije" u kojoj se nalazi izbor od 10 radova po mišljenju žirija.

Glasanje za radove će održati putem Interneta, a svi učesnici su petencijalni dobitnici nagrada. U kategoriji "Srednjoškolci" prijavljen je samo jedan rad i on je automatski i nagrađeni rad.

Na samoj stranici za glasanje možete da pogledate 55 likovnih radova u 4 kategorije za koje možete da glasate, a 5 učesnika u glasanju će biti nagrađeno prigodnim nagradama.

Da biste glasali za likovne radove u pomenutim kategorijama, kliknite na link:
Glasanje za najlepše i najoriginalnije likovne radove na temu FK "Spartak"

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3602
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.