Komentara: 0
Pregleda: 954

Gimnastika: Subotičani prvaci države u tri selekcije

19.11.2019. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 9. novembra, u Kostolcu, održano je 2. kolo Prve gimnastičke lige Srbije na kojem je Gimnastičko društvo "Partizan-Željezničar" iz Subotice nastupilo u četiri kategorije i tom prilikom takmičari su osvarili vrlo zapažene uspehe. Zbrajanjem rezultata Subotičani su osvojili titule u čak tri selekcije.
Gimnastika: Subotičani prvaci države u tri selekcije

Gimnastičari iz Subotice su u čak tri selekcije osvojile titulu najboljih u Srbiji i jedno vicešampionsko mesto. Ekipu je predvodio trener Robert Milutinović.

Na turniru u Kostolcu u okviru prve selekcije u pojedinačnoj konkurenciji Tamaš Gombaš je osvojio zlatnu, a Erik Marton srebrnu medalju. Kao članovi druge selekcije Balaž Bombaš je osvojio prvo mesto, dok je Bogdan Panić bio deveti. Mihajlo Strajnić je osvojio drugo mesto i srebrnu medalju u trećoj selekciji, dok je u četvrtoj zlato oko vrata stavio Filip Kulić, Romeo Juđak je bio srebrn.

Nakon ovog drugog kola proglašeni su i sveukupni pobednici Lige za 2019. godinu, koji se dobijaju zbrajanjem rezultata dva kola. Što se tiče Spartakovih takmičara u 1. selekciji prvo mestp je pripalo Tamašu Gombašu, a drugo Eriku Martonu. Prvo mesto u drugoj selekciji je pripalo Balažu Gombašu, a osmo Bogdanu Paniću. U trećoj selekciji Mihajlo Strajnić je ostao na 2. mestu, u četvrtoj Filip Kulić je prvi, Romeo Juđak drugi.

Trećeg novembra održano je 2. kolo Lige Srbije u "C" programu, na kojem su Subotičani nastupili sa tri takmičara. U konkurenciji učenika od prvog do četvrtog razreda Viktor Horvat je osvojio treće mesto, u konkrenciji učenika od sedmog do osmog razreda Aleksandar Demšedi je osvojio prvo mesto, a najuspešniji je bio Atila Pinter u konkurenciji srednjoškolaca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 954
Povezane teme
gimnastika gimnastičarski klub partizan željezničar gimnastičarsko društvo partizan željezničar
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.