Komentara: 35
Pregleda: 5116

GIK: Bez nepravilnosti na biračkim mestima, glasalo 52,5 odsto Subotičana

04.04.2022. u 17:11h
Izvor: Subotica.com
U Subotici su predsednički i parlamentarni izbori prošli bez nepravilnosti, glasalo je više od 52 odsto birača, izjavio je predsednik Gradske izborne komisije, Nenad Kozomora. Na predsedničkim izborima Subotičani su najveću podršku dali Aleksandru Vučiću, dok je na parlamentarnim izborima najviše glasova dobila Srpska napredna stranka.
GIK: Bez nepravilnosti na biračkim mestima, glasalo 52,5 odsto Subotičana

Prema trenutnim informacijama u Subotici juče nisu zabeležene neregularnosti na biračkim mestima.

- Nemamo nijednu zvaničnu primedbu sa nekog od ukupno 102 biračka mesta. Izbori u Subotici su dobro protekli i mislim da neće biti ponavljanja na biračkim mestima - rekao je predsednik Gradske izborne komisije, Nenad Kozomora.

GIK: Bez nepravilnosti na biračkim mestima, glasalo 52,5 odsto SubotičanaIzlaznost u Subotici je oko 52,5 odsto, što znači da je glasalo više od 66 hiljada birača. Kada su u pitanju predsednički izbori, najveću podršku je dobio Aleksandar Vučić koji je osvojio 64 odsto glasova Subotičana. Za predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša, glasalo je 18 odsto birača u našem gradu. 

- Kada su u pitanju parlamentarni izbori, u Subotici je Srpska napredna stranka osvojila 38 odsto glasova, a Savez vojvođanskih Mađara 21 odsto glasova birača. Koalicija "Ujedinjeni za pobedu Srbije" osvojila je 12 odsto glasova, dok je Socijalistička partija Srbije osvojila 6 odsto glasova Subotičana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 nedelje
Komentara: 35
Pregleda: 5116

Povezane vesti

Povezane teme

parlamentarni izbori

gradska izborna komisija

predsednički izbori

nenad kozomora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.