• Pregleda: 3736

Geza Kučera postao član Gerontološkog kluba

Novi član Gerontološkog kluba “Centra dva”, je nekadašnji predsednik opštine Subotica Geza Kučera. Prilikom uručivanja članske karte, zamenik direktora Gerontološkog centra, dr Nenad Ivanišević je istakao da je uvek ima odličnu saradnju sa Kučerom i zahvaljući njemu da je i otvoren Gertontološki klub “Kervaroš”.
Geza Kučera postao član Gerontološkog kluba

Gledajući slike i predmete koje korisnici Gerontološkog kluba izrađuju, Geza Kučera je rekao da nije neki umetnik i da se nada da će pronaći zanimanje u klubu koje mu više leži.

Zamenik direktora Gerontološkog centra kaže da im je Kučera u ime grada puno puta pomogao. U to vreme su mnogi projekti započeti, a bez podrške Kučere dok je predsednik opštine ne bi bilo Gerontološkog kluba Kervaroš.

Gerontološki klub "Centar 2" je jedan od najstarijih klubova u zemlji. Članovi kluba pored druženja učestvuju u mnogim radionicama, poput slikanja na svili, staklu i drvetu, izrade nakita i slično.

Gerontološki centar Subotica

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
BAĆO Odgovori
Zamenik direktora Gerontološkog centra kaže da im je Kučera u ime grada puno puta pomogao. U to vreme su mnogi projekti započeti,........

jeste, srušeno pozorište,zelena fontana,dom vojske,đinđićev plato....
Svaka vam čast!
bukin Odgovori
Urednice komentarisao sam Kucerino clanstvo i pomilovanje Sasa.Moje misljenje o Sasu ste ob.javili ali o Kuceri niste .Nesto vam se nesvidja
Stipan Odgovori
dr Nenad Ivanišević..., oh... kako to gordo zvuči, a kad i gde je doktorirao... interesuje je me tema doktorata i gde je objavljena... možda mi može pomoći kao literatura.
Bivsi Odgovori
Zamenik direktora gerontoloskog centra ??? Pa ljudi moji pa gde je glavni direktor kad se samo ovaj slika za novine i TV.
bukin Odgovori
E moj bivsi, sad su zamenici glavni.Pogotovo kad je Ivanisevic u pitanju.Pametan covek pa smislio da ne upadne u "sukob interesa".
Penzioner Odgovori
Kada će ovaj Kučira u penziju da ga više negledamo, svi političari kada padnu sa vlasti nevraćaju se na svoja radna masta odakle su došli nego se uvale u neku kancelariju na grbaču gladnog naroda.
Veverca Odgovori
Nenade, hajde malo daj prosora i direktoru. Dok si ti bio direktor, tada si se ti kotirao, a ne tvoj zamenik... I pored toga sta si sve radio, i koliko si se uzdigao i navukao...b udi bar malo covek, pa pusti direktora u medije.....Jako je ruzno to storadis...Narod sve primeti i vidi...Zbog tebe i tebi slicnih je propala moja stranka...Zoran se dole preverce zbog vas....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.