Komentara: 7
Pregleda: 4021

Geza Kučera postao član Gerontološkog kluba

03.08.2012. u 15:49h
Izvor: RTV Yueco
Novi član Gerontološkog kluba “Centra dva”, je nekadašnji predsednik opštine Subotica Geza Kučera. Prilikom uručivanja članske karte, zamenik direktora Gerontološkog centra, dr Nenad Ivanišević je istakao da je uvek ima odličnu saradnju sa Kučerom i zahvaljući njemu da je i otvoren Gertontološki klub “Kervaroš”.
Geza Kučera postao član Gerontološkog kluba

Gledajući slike i predmete koje korisnici Gerontološkog kluba izrađuju, Geza Kučera je rekao da nije neki umetnik i da se nada da će pronaći zanimanje u klubu koje mu više leži.

Zamenik direktora Gerontološkog centra kaže da im je Kučera u ime grada puno puta pomogao. U to vreme su mnogi projekti započeti, a bez podrške Kučere dok je predsednik opštine ne bi bilo Gerontološkog kluba Kervaroš.

Gerontološki klub "Centar 2" je jedan od najstarijih klubova u zemlji. Članovi kluba pored druženja učestvuju u mnogim radionicama, poput slikanja na svili, staklu i drvetu, izrade nakita i slično.

Gerontološki centar Subotica

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4021
Povezane teme

gerontološki subotica

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

geza kučera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.