Komentara: 9
Pregleda: 3118

Gerontološki klub “Prozivka” proslavio treći rođendan

13.06.2014. u 17:39h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Gerontološki klub u srcu Prozivke, proslavio je svoju treću godišnjicu. Najveća mesna zajednica poseduje najmanji Gerontološki klub, ali definitivno ne manje značajan od ostalih devet. Ovaj klub jedan je od najživljih, uvek pun sportskog duha, sa sve većim brojem članova.
Gerontološki klub “Prozivka” proslavio treći rođendan

Članica Gerontološkog kluba „Prozivka“, Jelisaveta Piuković, ispričala je kakvo je njeno viđenje ovog kluba, za koji ona kaže da joj je druga kuća. „Tu sam tri godine, od kako je otvoren ovaj klub, i ovo mi je drugi dom. Jako sam zadovoljna i hvala dragom Bogu što ga imam, a osoblje da Vam ne kažem, svi su zlatni. Tu stanujem blizu, ovde sam preko nedelje, kartam se sa njima, svi su mi drugovi i drugarice ovde“- rekla je članica, koja je i pesmu posvetila ovom klubu.

Gerontološki klub Prozivka osnovan je pre tri godine a danas broji više od dvesta pedeset članova. Usluge koje pruža ovaj klub su kuvani obrok, merenje krvnog pritiska i šećera u krvi. Članovi ovog kluba ističu se po bridž sekciji, pa na svakom takmičenju zauzmu istaknuto mesto.

Zamenik gradonačelnika, Tomislav Veljković, smatra da je prostor u kojem se klub nalazi mali naspram toga koliko Prozivka ima stanovnika. „Nadam se da ćemo u budućnosti povećati prostorije i imati više članova nego što ih danas imamo. Mi ćemo, prema našim mogućnostima, pokušati da ovaj klub proširimo, ali nam fali i ambulanta. Prozivka je najlepši deo grada sa preko petnaest hiljada stanovnika i zaslužuje da ima sve što joj je potrebno za normalno funkcionisanje“- rekao je Veljković.

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, zadovoljan je što je klub na Prozivci zaživeo. „Klub se primio ali mu je i vreme da poraste. Siguran sam da ćemo zajedno sa Gradom, sa Pokrajinom, sa Vladom Republike Srbije ostvariti mogućnosti proširenja. Trebalo bi da Prozivka ima svoj centar za negu, odakle ćemo koordinirati i službu pomoć i nege za Prozivku i za Aleksandrovo, što je jedna od ideja za buduće projekte“- rekao je Ivanišević.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Gerontološki klub "Prozivka" proslavio rođendan Gerontološki klub "Prozivka" proslavio rođendan Gerontološki klub "Prozivka" proslavio rođendan Gerontološki klub "Prozivka" proslavio rođendan Gerontološki klub "Prozivka" proslavio rođendan Gerontološki klub "Prozivka" proslavio rođendan Gerontološki klub "Prozivka" proslavio rođendan Gerontološki klub "Prozivka" proslavio rođendan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3118
Povezane teme

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.