Komentara: 9
Pregleda: 1930
Foto

Gerontološki klub "Centar II" bio domaćin međuklupskog takmičenja u bridžu

26.10.2020. u 12:33h
Izvor: Subotica.com
Uprkos epidemiološkoj situaciji, a uz poštovanje svih preporučenih zdravstvenih mera, čak 120 naših najstarijih sugrađana, korisnika gerontoloških klubova i domova Gerontološkog centra, danas je odmerilo snage u bridžu.
Gerontološki klub "Centar II" bio domaćin međuklupskog takmičenja u bridžu

U Međuklupskom takmičenju u bridžu učestvovali su korisnici svih deset gerontoloških klubova i sva tri doma, a kartaško nadmetanje pratilo se putem zoom aplikacije.

- U okviru ovogodišnje „Sunčene jeseni života“ uspeli smo da nađemo način da, zahvaljujući donacijama i svojim sredstvima kojima smo nabavili tehniku, organizujemo 20. takmičenje u bridžu. Našli smo način da se družimo, da okupimo 120 takmičara, a da pritom poštujemo sve propisane epidemiološke mere. Tako su svi na jednom mestu, pratimo šta se dešava i nestrpljivo očekujemo pobednika - ističe Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra. - Drugi način da budemo zajedno nije postojao, ali nije ni postojala alternativa da ne budemo zajedno. Nastavićemo sa ovim aktivnostima i svako sledeće takmičenje biće organizovano na ovaj način, to je jedini način da se ljudi ipak druže, a da možemo da ispoštujemo mere.

Gerontološki klub "Centar II" bio domaćin međuklupskog takmičenja u bridžuPo rečima Ilije Đukanovića, člana Gradskog veća za oblast socijalne zaštite, Grad Subotica podržava rad gerontoloških kluba i sve njihove aktivnosti, a sa tom praksom nastaviće i ubuduće.

- Oktobar je mesec posvećen našim najstarijim sugrađanima i drago mi je da su zaposleni u Gerontološkom centru našli način da ih okupe i pruže im mogućnost da učestvuju u svim aktivnostima - dodao je Đukanović.

Gerontološki klub "Centar II" bio domaćin međuklupskog takmičenja u bridžuZa pobednika sa najviše bodova pripremljen je pehar, koji će najboljim kartašima uručiti Nataša Aleksić, članica Gradskog veća za sport i omladinu.

- Drago nam je što društvene mreže nisu potpuno zaokupirale naše najstarije sugrađane, bridž je i dalje jedna popularna igra. Kartašima koji su se ovde okupili neće biti lako, ali sigurna sam da će se svi lepo družiti - smatra Aleksić.

Gerontološki klub "Centar II" bio domaćin međuklupskog takmičenja u bridžu

Izvor: Subotica.com
Međuklupsko takmičenje u bridžu Međuklupsko takmičenje u bridžu Međuklupsko takmičenje u bridžu Međuklupsko takmičenje u bridžu Međuklupsko takmičenje u bridžu Međuklupsko takmičenje u bridžu Međuklupsko takmičenje u bridžu Međuklupsko takmičenje u bridžu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 1930
Povezane teme

gerontološki subotica

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

nataša aleksić

ilija đukanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.