Komentara: 6
Pregleda: 3745

Gerontološki centar proslavio 35 godina rada

28.06.2013. u 16:50h
Izvor: RTV City
Gerontološki centar je danas obeležio 35 godina postojanja i rada. Tim povodom , u ovoj ustanovi je održana prigodna svečanost.
Gerontološki centar proslavio 35 godina rada

Gradonačelnik Modest Dulić prisustvovao je proslavi i izjavio kako je Gerontološki centar Subotica ustanova poznata i prepoznatljiva kao jedna od najboljih ustanova iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite odraslih i starih lica.

To je naravno zasluga svih zaposlenih , njihov entuzijazam i rad tokom svih trideset pet godina i naravno sposobnog rukovodstva po kome je takođe ovaj centar poznat. Gradonačelnik je kazao da je za to zaslužna i društvena empatija prema najstarijim sugrađanima i sama činjenica postojanja ove ustanove toliki niz godina pokazuje da smo na vreme rešili problem staračkog stanovništva i na jedan kvalitetan način učinili da se ova dob i naši sugrađani kroz različite aktivnosti učine aktivnim članovima društva.

Direktor Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević sa ponosom zahvalio svim zaposlenima na njihovom predanom radu, Ministarstvu socijalne zaštite i pokrajinskoj Vladi uz čiju pomoć su rešeni svi krupniji problemi, i doprineli da Centar danas ovak izgleda. Dr Ivanišević se osvrnuo na početke saradnje sa Evropskom unijom i izneo to kao recept uspeha za rad jedne ovakve institucije.

Gost Gerontološkog centra, pomoćnik ministra rada zapošljavanja i socijalne politike Vladimir Pešić, zaključio je da je saradnja sa gradom na visokom nivou i da će Ministarstvo i dalje subotičkom Gerontološkom centru pružati podršku.

Izvor: RTV City
Proslava 35 godina rada Gerontološkog centra Proslava 35 godina rada Gerontološkog centra Proslava 35 godina rada Gerontološkog centra Proslava 35 godina rada Gerontološkog centra Proslava 35 godina rada Gerontološkog centra Proslava 35 godina rada Gerontološkog centra Proslava 35 godina rada Gerontološkog centra Proslava 35 godina rada Gerontološkog centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3745
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

Modest Dulić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.