• Pregleda: 3340

Gerontološki centar proslavio 35 godina rada

Gerontološki centar je danas obeležio 35 godina postojanja i rada. Tim povodom , u ovoj ustanovi je održana prigodna svečanost.
Gerontološki centar proslavio 35 godina rada

Gradonačelnik Modest Dulić prisustvovao je proslavi i izjavio kako je Gerontološki centar Subotica ustanova poznata i prepoznatljiva kao jedna od najboljih ustanova iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite odraslih i starih lica.

To je naravno zasluga svih zaposlenih , njihov entuzijazam i rad tokom svih trideset pet godina i naravno sposobnog rukovodstva po kome je takođe ovaj centar poznat. Gradonačelnik je kazao da je za to zaslužna i društvena empatija prema najstarijim sugrađanima i sama činjenica postojanja ove ustanove toliki niz godina pokazuje da smo na vreme rešili problem staračkog stanovništva i na jedan kvalitetan način učinili da se ova dob i naši sugrađani kroz različite aktivnosti učine aktivnim članovima društva.

Direktor Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević sa ponosom zahvalio svim zaposlenima na njihovom predanom radu, Ministarstvu socijalne zaštite i pokrajinskoj Vladi uz čiju pomoć su rešeni svi krupniji problemi, i doprineli da Centar danas ovak izgleda. Dr Ivanišević se osvrnuo na početke saradnje sa Evropskom unijom i izneo to kao recept uspeha za rad jedne ovakve institucije.

Gost Gerontološkog centra, pomoćnik ministra rada zapošljavanja i socijalne politike Vladimir Pešić, zaključio je da je saradnja sa gradom na visokom nivou i da će Ministarstvo i dalje subotičkom Gerontološkom centru pružati podršku.

Izvor: RTV City

povezane teme

6
silicon soul Odgovori
Ovom prilikom moram da pohvalim osoblje gerontoloskog centra (bliska osoba tamo skoro boravila) koje zaista marljivo i savesno radi svoj posao. Da se u bolnici radi maksimalno posveceno i iscrpno kao u gerontoloskom pacijenti bi bili daleko zadovoljniji.
Bukin Odgovori
Niko da uslika ili da spomene ljude koji su gradili Gerontoloski centar kao sto je, recimo, Ilija Burzan.
Izgleda da svet pocinje sa pojavom Dr. Ivanisevica.
Ivana Odgovori
@Bukin...dr se pise bez tacke!
Bukin Odgovori
@Ivana: Lapsus calami.
Samo si to imala da kazes? Ostali deo komentara te ne zanima?
Znam ja da istina boli.
Znam ja da se titula ne piše uz prezime nego uz ime. Ali ti neznas šta je suština a šta forma.
Pametnjaković Odgovori
@Ivana
Bukin kada je napisao Dr. verovatno je mislio na DRUG a ne na DOKTOR.
A još nešto mi nije jasno, da li na sajtu imamo dva bukina, jer jedan piše Bukin sa veliko b, a drugi piše bukin sa malo b, da li je to ista osoba ili su to dvojica različitih ?????
Bukin Odgovori
@Pametnjakovic: Posto si pitao Ivanu a ne mene onda cekaj odgovor od nje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.