Komentara: 6
Pregleda: 3542

Gerontološki centar proslavio 35 godina rada

28.06.2013. u 14:50h
Izvor: RTV City
Gerontološki centar je danas obeležio 35 godina postojanja i rada. Tim povodom , u ovoj ustanovi je održana prigodna svečanost.
Gerontološki centar proslavio 35 godina rada

Gradonačelnik Modest Dulić prisustvovao je proslavi i izjavio kako je Gerontološki centar Subotica ustanova poznata i prepoznatljiva kao jedna od najboljih ustanova iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite odraslih i starih lica.

To je naravno zasluga svih zaposlenih , njihov entuzijazam i rad tokom svih trideset pet godina i naravno sposobnog rukovodstva po kome je takođe ovaj centar poznat. Gradonačelnik je kazao da je za to zaslužna i društvena empatija prema najstarijim sugrađanima i sama činjenica postojanja ove ustanove toliki niz godina pokazuje da smo na vreme rešili problem staračkog stanovništva i na jedan kvalitetan način učinili da se ova dob i naši sugrađani kroz različite aktivnosti učine aktivnim članovima društva.

Direktor Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević sa ponosom zahvalio svim zaposlenima na njihovom predanom radu, Ministarstvu socijalne zaštite i pokrajinskoj Vladi uz čiju pomoć su rešeni svi krupniji problemi, i doprineli da Centar danas ovak izgleda. Dr Ivanišević se osvrnuo na početke saradnje sa Evropskom unijom i izneo to kao recept uspeha za rad jedne ovakve institucije.

Gost Gerontološkog centra, pomoćnik ministra rada zapošljavanja i socijalne politike Vladimir Pešić, zaključio je da je saradnja sa gradom na visokom nivou i da će Ministarstvo i dalje subotičkom Gerontološkom centru pružati podršku.

Izvor: RTV City
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3542
Povezane teme
Nenad Ivanišević gerontološki centar subotica Modest Dulić
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.