Komentara: 4
Pregleda: 3650
Foto

Gerontološki centar dobija specijalnu telefonsku liniju za informacije o uslugama ustanove

01.02.2019. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući donaciji kompanije "Telekom Srbija", Gerontološki centar Subotica dobiće besplatnu telefonsku liniju, kojom će biti uspostavljen kol centar u ovoj ustanovi socijalne zaštite. Pozivom na broj 0800 222 024, sugrađani će moći da dobiju sve informacije o radu i uslugama Centra blagovremeno i na jednom mestu.
Gerontološki centar dobija specijalnu telefonsku liniju za informacije o uslugama ustanove

Nova usluga Gerontološkog centra, takozvani kol centar, biće stacioniran u Službi pomoći, gde će kvalifikovane osobe pružati sugrađanima sve neophodne informacije o funkcionisanju ove ustanove socijalne zaštite. Prema rečima dr Nenada Ivaniševića, direktora Gerontološkog centra, današnjim potpisivanjem sporazuma sa kompanijom "Telekom Srbija", načinjen je značajan korak u otklanjanja prepreka u komunikaciji između ustanove i sugrađana.

- Nećemo da budemo jedna od onih ustanova u kojoj morate da pozovete pet telefonskih brojeva da biste dobili informaciju. Ustanova u kojoj najpre morate da nazovete recepciju, pa da sačekate da vas povežu na neki drugi broj, već kada pozovete ovaj broj, koji će biti jasno istaknut na našem sajtu i društvenim mrežama, moći ćete da dobijete apsolutno sve informacije o radu Gerontološkog centra, ali i sve što vas interesuje iz oblasti zdravstvene nege. Dakle, ideja je da sugrađanima pružimo potpuno besplatnu mogućnost da, pozivom na jedan broj, dobiju sve neophodne informacije - rekao je dr Ivanišević, zahvalivši se "Telekomu" na svemu što radi za Gerontološki centar.

Gerontološki centar dobija specijalnu telefonsku liniju za informacije o uslugama ustanove

Kompanija "Telekom Srbija" najpre je donirala mobilne telefone svim zaposlenima u Gerontološkom centru, kako bi se komunikacija među njima odvijala nesmetano, a sada i besplatnu telefonsku liniju, čime je, kako je istakla Ivana Kuručki, šefica službe za prodaju u "Telekomu Srbija", kompanija još jednom pokazala da je društveno odgovorna firma.

- Odluka da se izađe u susret zahtevima Gerontološkog centra je, pre svega, potkrepljena činjenicom da je ovo jedna od najnaprednijih ustanova ovog tipa u Srbiji i lider u oblasti socijalne zaštite. Sigurni samo da će donirana sredstva biti iskorišćena na pravi način, te da će kol centar omogućiti Gerontološkom centru da bude prepoznatljiv, kako među korisnicima usluga, tako i među građanima Subotice, koji će pozivanjem tog broja moći da dobiju sve informacije. Takođe, "Telekom" je uložio i značajna sredstva u izgradnju infrastrukture u Gerontološkom centru, te se uskoro očekuje da park ove ustanove bude pokriven i internet signalom, koji će moći da koriste korisnici Centra i njihovi posetioci - istakla je Kuručki, dodajući da je "Telekom" spreman i voljan za svaku dalju saradnju.

Gerontološki centar dobija specijalnu telefonsku liniju za informacije o uslugama ustanove

U odnosu na 2017. godinu, Grad Subotica je u prošloj i ovoj godini povećao sredstava koja se izdvajaju za socijalnu i zdravstvenu zaštitu za 25 odsto, a kako je izjavio Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Grad će nastaviti da podržava Gerontološki centar i njegovu saradnju sa društveno odgovornim kompanijama, te poželeo dugo i uspešno poslovanje sa "Telekomom Srbija".

Broj kol centra je 0800 222 444, a sugrađanima će biti na raspolaganju svakog radnog dana od 6:30 do 15 časova.

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje ugovora povodom uvođenja kol centra Potpisivanje ugovora povodom uvođenja kol centra Potpisivanje ugovora povodom uvođenja kol centra Potpisivanje ugovora povodom uvođenja kol centra Potpisivanje ugovora povodom uvođenja kol centra Potpisivanje ugovora povodom uvođenja kol centra Potpisivanje ugovora povodom uvođenja kol centra Potpisivanje ugovora povodom uvođenja kol centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3650
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

telekom srbija

ilija đukanović

call centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.