• Pregleda: 2538

Gerontološki centar dobija specijalnu telefonsku liniju za informacije o uslugama ustanove

Zahvaljujući donaciji kompanije "Telekom Srbija", Gerontološki centar Subotica dobiće besplatnu telefonsku liniju, kojom će biti uspostavljen kol centar u ovoj ustanovi socijalne zaštite. Pozivom na broj 0800 222 024, sugrađani će moći da dobiju sve informacije o radu i uslugama Centra blagovremeno i na jednom mestu.
Gerontološki centar dobija specijalnu telefonsku liniju za informacije o uslugama ustanove

Nova usluga Gerontološkog centra, takozvani kol centar, biće stacioniran u Službi pomoći, gde će kvalifikovane osobe pružati sugrađanima sve neophodne informacije o funkcionisanju ove ustanove socijalne zaštite. Prema rečima dr Nenada Ivaniševića, direktora Gerontološkog centra, današnjim potpisivanjem sporazuma sa kompanijom "Telekom Srbija", načinjen je značajan korak u otklanjanja prepreka u komunikaciji između ustanove i sugrađana.

- Nećemo da budemo jedna od onih ustanova u kojoj morate da pozovete pet telefonskih brojeva da biste dobili informaciju. Ustanova u kojoj najpre morate da nazovete recepciju, pa da sačekate da vas povežu na neki drugi broj, već kada pozovete ovaj broj, koji će biti jasno istaknut na našem sajtu i društvenim mrežama, moći ćete da dobijete apsolutno sve informacije o radu Gerontološkog centra, ali i sve što vas interesuje iz oblasti zdravstvene nege. Dakle, ideja je da sugrađanima pružimo potpuno besplatnu mogućnost da, pozivom na jedan broj, dobiju sve neophodne informacije - rekao je dr Ivanišević, zahvalivši se "Telekomu" na svemu što radi za Gerontološki centar.

Kompanija "Telekom Srbija" najpre je donirala mobilne telefone svim zaposlenima u Gerontološkom centru, kako bi se komunikacija među njima odvijala nesmetano, a sada i besplatnu telefonsku liniju, čime je, kako je istakla Ivana Kuručki, šefica službe za prodaju u "Telekomu Srbija", kompanija još jednom pokazala da je društveno odgovorna firma.

- Odluka da se izađe u susret zahtevima Gerontološkog centra je, pre svega, potkrepljena činjenicom da je ovo jedna od najnaprednijih ustanova ovog tipa u Srbiji i lider u oblasti socijalne zaštite. Sigurni samo da će donirana sredstva biti iskorišćena na pravi način, te da će kol centar omogućiti Gerontološkom centru da bude prepoznatljiv, kako među korisnicima usluga, tako i među građanima Subotice, koji će pozivanjem tog broja moći da dobiju sve informacije. Takođe, "Telekom" je uložio i značajna sredstva u izgradnju infrastrukture u Gerontološkom centru, te se uskoro očekuje da park ove ustanove bude pokriven i internet signalom, koji će moći da koriste korisnici Centra i njihovi posetioci - istakla je Kuručki, dodajući da je "Telekom" spreman i voljan za svaku dalju saradnju.

U odnosu na 2017. godinu, Grad Subotica je u prošloj i ovoj godini povećao sredstava koja se izdvajaju za socijalnu i zdravstvenu zaštitu za 25 odsto, a kako je izjavio Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Grad će nastaviti da podržava Gerontološki centar i njegovu saradnju sa društveno odgovornim kompanijama, te poželeo dugo i uspešno poslovanje sa "Telekomom Srbija".

Broj kol centra je 0800 222 444, a sugrađanima će biti na raspolaganju svakog radnog dana od 6:30 do 15 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Nakitu Minayashi Odgovori
Vrlo korisno...
su Odgovori
sto su se primili ovi novinari,kao da izvestavaju za new york times
stara lica su i na lokalu najbitnije glasacko telo,stoga ce slizani ds da lizne sns
Niko Odgovori
Ulaganje u budućnost... Pardon, sadašnjost. Ostadoše samo stari
Notorni Pista Odgovori
Ja sam na ovim sajtovima samo zbog Gerontoloskog.
Ovaj Vucic ,Merkelova i Putin po ukupnim objavama u svim vestima ne mogu da se mere sa Subotickim Gerontoloskim.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.