Komentara: 14
Pregleda: 16865

Gde za Novu godinu? Ponude organizovanih dočeka na sajtu subotica.com

10.11.2014. u 10:31h
Izvor: Subotica.com
Znate li kako ćete provesti 31. decembar, u krugu porodice ili sa prijateljima u nekom od ugostiteljskih objekata u Subotici i na Paliću? Ako tražite ponudu u gradu i okolini možda Vam mi možemo pomoći. Pogledajte ponudu organizovanih dočeka.
Gde za Novu godinu? Ponude organizovanih dočeka na sajtu subotica.com

Kao i prethodnih godina najveći izbor organizovanih ponuda na javnim mestima možete da nađete na najposećenijem subotičkom sajtu. Hoteli, restorani, kafići, diskoteke ili klubovi - sve ponude na jednom mestu. Ukoliko ste već odlučili da ćete biti sa društvom na javnom mestu -  ostalo je još samo da izaberete gde ćete.

Trenutnu ponudu možete da pratite na specijalnom odeljku "Ponude novogodišnjih dočeka" koji je od danas aktivan na sajtu. Ponude će se svakodnevno dodavati kako budu pristizale.

Ukoliko želite da predstavite dešavanje koje organizujete za "najluđu noć" javite nam se preko stranice "Postavi najavu organizovanog dočeka Nove godine" i Vašu ponudu će vrlo brzo videti stotine hiljada naših posetilaca kako iz Subotice, tako i iz drugih gradova Srbije, Evrope i sveta.

Gde za Novu godinu? Ponude organizovanih dočeka na sajtu subotica.com

Doček Nove godine u Subotici i okolini - www.subotica.com/nova-godina/

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 16865
Povezane teme

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

nova godina palić

nova godina 2015

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.