Komentara: 0
Pregleda: 1789

Gas skuplji za 50%

11.11.2008. u 19:09h
<p>Gas za potrošače u Subotici poskupeće oko 50% do kraja nedelje. Kako Yu eco nezvanično saznaje, Suboticagas je uputio predlog novog cenovnika koji treba da aminuje gradsko veće a potpiše gradonačelnik.</p>

Gas za potrošače u Subotici poskupeće oko 50% do kraja nedelje. Kako Yu eco nezvanično saznaje, Suboticagas je uputio predlog novog cenovnika koji treba da aminuje gradsko veće a potpiše gradonačelnik. Naš izvor kaže da će poskupljenje biti za oko 7% manje u odnosu na poskupljenje gasa prema Suboticagasu od 60%. Očekuje se da gradonačelnik potpiše poskupljenje najranije sutra. što se dosadašnjih računa za gas tiče, poslednji se odnose na obračunski period do 15. oktobra i obračunati su po staroj ceni, baš kao što će biti slučaj i sa računima za period od 15. oktobra do 1. novembra a najverovatnije i za period do 15. novembra, do kada bi nova cena za potrošace trebalo da bude odobrena.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1789
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.