• Pregleda: 3702

Gardijan uvrstio Summer3p među najslikovitije evropske festivale

Ugledni britanski list “Gardijan” stavio je palićki festival elektronske muzike “Summer3p” među najslikovitije festivalske lokacije u Evropi.
Gardijan uvrstio Summer3p među najslikovitije evropske festivale

Ovaj list Summer3p ocenjuje kao “srpski spa” i opisuje ga kao festival koji se “ugnezdio” oko termalnog bazena na Paliću.

“Možete uživati uglavnom u evropskoj i tehno i trens muzici, sa puno komfora, i to iz najblaže rečeno – gigantskog đakuzija”, navodi Gardijan.

Ugledni list donosi i opšte informacije o mestu i vremenu održavanja, kao i informaciju da je smeštaj u hotelima jeftin, te da postoji i loukost avionska linija do Beograda.

Pored Summer3p-a, Gardijan je među osam najslikovitijih evropskih festivala svrstao i budimpeštanski Siget, kao i Hajdaut na plaži Zrće u Hrvatskoj.

Link:
www.guardian.co.uk/music/2012/may/26/european-music-festivals-guide-2012

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

9
Mc Odgovori
sta mu dodje lufa ?:)
Ilija Čvorović Odgovori
E sad, da sajt ima englesku verziju za strance ova reklama od strane "The Guardiana" bi imala veću vrednost, ovako neko će pogledati, kao vau, super, ali ja tamo ništa ne razumem... za sledeću godinu radite paralelno i verziju za strance, na engleskom i možda na mađarskom pošto koliko sam čuo bilo je ove godine dosta mađara iz Mađarske. Mislite o tome.
Ilija Čvorović Odgovori
loofah = sunđer
Glupa fora... dobro da nisu rekli "mogu li da pozajmim tvoj kondom kada završiš..."
Mc Odgovori
@ poseidon , hvala bas nam je promovisao grad i okolinu ,ko da nemamo lepse adute :))
grande Odgovori
@poseidon: Vidim, pametan čovek! No, ipak se pitam, budući da "Guardian" ne piše na srpskom, odakle njima informacija o ovom festivalu! Burazeru, paušalna "cenkanja" ispadaju dozlaboga nalik niskim udarcima, naročito onima koji se trude da odrade pošteno svoj posao! Ovako, ti si pljunuo pred njihov prag, a možda je bilo mnogo smislenije da im pošalješ mejl i ukažeš na faličnost pri reklamiranju festivala! No, ako su pročitali, verovatno će poraditi na ovoj problematici!
Ilija Čvorović Odgovori
Znam da prate ovaj sajt, par puta je, da li njihov PR ili neko ko zastupa njihove interese, dolazio i kulturno odgovarao na nejasnoće posetilaca pa sam uveren da će i ovaj moj "predlog" uvažiti u najpozitivnijem kontektu jer nisam nikako želeo da obezvređujem nečiji trud, štaviše, ali zdrava logika je pošto je to međunarodni festival da bude i na nekom stranom jezikum ako već ne može na španskom i francuskom, neka bude na engleskom i mađarskom kao najbližim susedstvom.

Ništa loše nisam želeo sa mojim komentarom. Kritika je moja želja za njihovo napredovanje.
organizacija Odgovori
@grande&Poseidon

Summer3p je 2009 godine u Londonu, na dodeli nagrada za Evropske festivale, ušao u prvih 10 u kategoriji najbolja festivalska fotografija (od 30.000).
Četiri člana organizacije, bila su tada u Londonu i tako su ostvareni prvi kontakti sa "The Guardian" magazinom.
Usledile su zatim, mail prepiske, slanje fotografija, filmova, da bi ove godine u Martu oni pozvali nas, sa zahtevom da im odobrimo da nas uvrste u izdanje i na osnovu fotografija, filmova (imamo ih preko deset) pronašli nam mesto. Naravno, svake godine, Summer3p ugosti po jednog Engleskog DJa, koji nisu prestajali da pričaju o neverovatnoj atmosferi i termalnom bazenu. Njihove preporuke doprinele su svemu ovome.
Hvala na pažnji
Ilija Čvorović Odgovori
@organizacija
Hvala na iscrpnom elaboriranju gde se bili i šta se radili, to je super, zaista to mislim, ali isto tako ne bi škodilo da neki stranac može da se informiše na vašem sajtu o tome šta može da očekuje. To je samo bonus. Svaka čast na promovisanju i priznanju koje je stiglo od "The Guardian"-a, ali kao što rekoh, tamo je link do sajta, ali šta stranac da radi sa time... šteta.

Još jednom, čestitke, ništa ne osporavam, samo šteta za englesku verziju sajta. Verujemo da ćete to naredne godine promeniti.
organizacija Odgovori
@Poseidon

biće
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.