• Pregleda: 3976

Dva vikenda Summer3p festivala u gradu

Povodom 10 godina održavanja festivala elektronske muzike "Summer3p", tokom novembra biće predstavljen deo lokalne muzičke podrške festivalu i retrospektivna multimedijalna izložba.
Dva vikenda Summer3p festivala u gradu

Organizatori S3P festivala vas pozivaju na dva vikenda druženja (17.11. / 24.11.), sa programom na dve lokacije (Club The Code, Omladinski klub "Skladište").

SUMMER3P FESTIVAL PARTY
Subota, 17.11.2012.
Početak u 22 časa u klubu "The Code"

Jedini klub u gradu, koji neguje elektronski zvuk „The Code“ predstaviće deo Subotičke podrške Summer3p festivalu, koju čine: DFNDR (Speed Progress, Atonal), Ascaloon (Progressive Passion, iFACE), Needle (The Code Crew), Bugsy (Sominimal).

Oni su deo jedne ideje, koja živi već 10 godina. Summer3p festival je do sada posetilo oko 80.000 ljudi, na manifestaciji u Londonu „European Festival Awards 2009.“ ušao je medju prvih 10 (od 20.000) u kategoriji „Best Festival Photo“, a 2012. „The Guardian Festival Guide“ uvrstio je Summer3p medju najslikovitie evropske festivale. Ekipa Summer3p festivala nastoji, da kroz četiri festivalska dana prezentuje različite pravce i stilove u elektronskoj muzici, tako će biti i na celovečernjoj zabavi u klubu The Code.

RETROSPEKTIVNA MULTIMEDIJALNA IZLOŽBA SUMMER3P FESTIVALA
Subota, 24.11.2012.
Početak u 21 čas u Omladinskom klubu "Skladište"

U izložbenom prostoru „Skladište“ Fondacije za omladinsko stvaralaštvo i kulturu „Danilo Kiš“, Summer3p festival predstaviće priču iz arhive o dnevnom programu festivala, kreativnim radionicama koje svoj fokus imaju na sportu i temama iz ekologije a obuhvataju uzrast od 7 do 77 godina i angažovanim kampanjama koje imaju osvrt na probleme sa kojima se suočavamo kao društvo u zaštiti životne sredine i uspostavljanje nenasilne komunikacije kod mladih.

Izložba će biti upotpunjena projekcijom festivalskih fotografija i svih montiranih video materijala.
Fondacija „Danilo Kiš“ je dugogodišnji koproducent Summer3p festivala, što kao rezultat ima činjenicu da je Summer3p festival iz godine u godinu sve kvalitetniji i sadržajniji.

Ulaz je BESPLATAN na oba dešavanja.

Anti Shund Corporation Education 4 da Nation
www.summer3p.org / www.facebook.com/summer3p 

Sajt subotica.com verno prati SUMMER3P festival od 2006. godine sa blizu 4.000 fotografija i preko 70 objava informacija / vesti vezanih za sam festival. Albume sa fotografijama od 2006 do 2012. godine sa žurki i radionica možete da pogledate ovde.

povezane teme

3
gabor Odgovori
da nije ovog festivala, subotica i Palic bi preko leta stvarno bile mocvare.! pozdrav za ekipu i Gustava JR. )
Extra Odgovori
Summer 3P je uz Trench Town najbolje sto Subotica ima da ponudi mladima iz Subotice, ali i sire. Svake godine se odlicno provedemo, uz dobre DJ-eve, atmosferu, pice, i naravno - kupanje!
ma da Odgovori
Na žalost, ali ovaj festival je jedino sa čime Subotica može da se pohvali. Naravno, ne kažem na žalost zbog festivala, jer on je fenomenalan, već zbog činjenice da ništa drugo ne postoji u ovom gradu. Exit se organizovao sa jednom idejom, a to je bekstvo iz ružnog sveta u kojem smo ziveli i predstavljao je izlaz iz sumorne, beznadezne i ružne stvarnosti. Subotica može da se pohvali da ima jedan takav festival gde mladi gledaju da "pobegnu" od sumorne, beznadezne i ružne Subotice u kojoj ima svega samo ne budućnosti za mlade. Sve pohvale za Summer3P
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.