Komentara: 1
Pregleda: 1456
Foto

Futsal: Spartak slavio u gradskom derbiju protiv Full feel-a (5:1)

25.10.2021. u 13:28h
Izvor: Subotica.com
U okviru 5. kola Futsal lige Vojvodine, grupa Sever, u Hali sportova odigran je gradski derbi u kojem je Spartak savladao Full feel sa 5:1. Derbi meč gde su obe ekipe prikazale dobru igru, pripao je iskusnijoj ekipi Spartaka koja je golovima Maksimovića, Čusa, Tomića i Guberinića stigla do ubedljivog trijumfa.
Futsal: Spartak slavio u gradskom derbiju protiv Full feel-a (5:1)

Na startu su viđene prilike na obe strane, a onda je Spartak u 5. minutu poveo golom Nikole Maksimovića. Nije mnogo trebalo iskusnijoj ekipi u ovom takmičenju da udvostruči prednost. Boris Čuso bio je precizan za 2:0. Usledile su dve izvanredne šanse Full feela. Grabež je uputio šut, odbranio je Bjelica. Nedugo potom Momčilov je zapretio, ali se Bjelica još jednom istakao. Na isteku 16. minuta Tomić je savladao Nikšića za 3:0, a potom se i kapiten Veselin Guberinić upisao u listu strelaca – 4:0. U samom finišu prvog dela Momčilov je ublažio prednost Spartaka – 4:1.

Futsal: Spartak slavio u gradskom derbiju protiv Full feel-a (5:1)Futsal: Spartak slavio u gradskom derbiju protiv Full feel-a (5:1)U nastavku se vodila velika borba. Pokušavali su igrači Ful fella da smanje razliku, ali je posle pokušaja Ivanovića i Grabeža Horvacki izvanredno branio. Nizale su se šanse na obe strane, ali su mreže ostale mirne do 35. minuta kada je Veselin Guberinić po drugi put bio precizan i ujedno postavio konačan rezultat – 5:1.

Spartak  - Full feel 5:1 (4:1)
Maksimović 5’, Čuso 8’, Tomić 16’, V. Guberinić 19’, 35’ – Momčilov 20’

Spartak: Bjelica, Tomčić, Kujundžić, V. Guberinić, Maksimović, Lazić, Jaković, Čuso, Arežina, Horvacki, Bašić, Tomić, Čičić.

Futsal: Spartak slavio u gradskom derbiju protiv Full feel-a (5:1)Futsal: Spartak slavio u gradskom derbiju protiv Full feel-a (5:1)Full feel: Nikšić, Džever, Grabež, Ivanović, Vujić, Kovač, Momčilov, Građin.

U narednom kolu Spartak gostuje Letećim Bajmočanima, dok Ful feel dočekuje ŽAK "Junior" iz Sombora.

Izvor: Subotica.com
Futsal: Spartak - Full feel Futsal: Spartak - Full feel Futsal: Spartak - Full feel Futsal: Spartak - Full feel Futsal: Spartak - Full feel Futsal: Spartak - Full feel Futsal: Spartak - Full feel Futsal: Spartak - Full feel
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1456
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

klub malog fudbala full feel

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.