Komentara: 4
Pregleda: 1994
Foto

Fudbalskom klubu "Bikovo" uručena sportska oprema

05.12.2023. u 09:29h
Izvor: Subotica.com
U fiskulturnoj sali OŠ "Sveti Sava", gde mladi fudbaleri FK "Bikovo" treniraju u zimskim mesecima, predstavnicima ovog kluba uručena je sportska oprema neophodna za sportski rad. Opremu su uručili državni sekretar u ministarstvu sporta Kešelj i gradonačelnik Bakić.
Fudbalskom klubu "Bikovo" uručena sportska oprema

Mladi fudbaleri FK "Bikovo" imaće od sada priliku da treniraju u novoj sportskoj opremi i sa novim loptama, koje je klub dobio od Ministarstva sporta. 

 - Želimo da pokažemo da za nas nema velikih i malih klubova, da su nam svi klubovi podjednako važni. Nama je cilj da svako dete motivišemo da se bavi sportom, da mu na tim njegovom putu budemo maksimalna podrška, i u tom cilju i ova simbolična donacija sportske opereme kako bi u njihovim daljim karijerama imali što bolje uslove za bavljenje sportom. Voleo bih da neko od ovih momaka i devojaka koji su danas izdvojili vreme da treniraju na ovom terenu, sutra bude reprezntativac na koga ćemo svi biti ponosni - rekao je Marko Kešelj, državni sekretar u Ministarstvu sporta. 

Fudbalskom klubu "Bikovo" uručena sportska oprema

Ova dodela nastavak je akcije u ovkiru koje je nekim klubovima već dodeljena oprema, podsetio je gradonačenik Bakić. 

- Želimo da pošaljemo poruku da ni prigradska naselja nisu zaboravljena. Ovo je nastavak akcije koja traje već duže vreme. U prethodnom periodu, dodelili smo opremu i Đurđinu, Tavankutu, Paliču, Kelebiji, Maloj Bosni, Novom Žedniku i to je ravnomerno raspoređivanje i vođenje brige o svim sredinama. Subotica kao grad je prepoznatljiva na fudbalskoj mapi, u Vojvođanskoj ligi su tri kluba, "Radnički" iz Bajmoka, "Preporod" iz Novog Žednika i Đurđin, u područnoj ligi su stabilni ligaši "Udarnik" iz Višnjevca i Novi Žednik. Posebno moram da naglasim da Subotica ima dva superligaša, mušku i žensku fudbalsku ekipu "Spartaka". Lokalna samouprava će nastaviti sa ulaganjem u sportsku infrastrukturu i u naše sportiste, jer Subotica s pravom nosi epitet "grad sporta"  - rekao je Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice. 

Fudbalskom klubu "Bikovo" uručena sportska oprema

Predsednik FK "Bikovo" Željko Jakemiv preuzeo je opremu za svoj klub.

- Želeo bih da se zahvalim u ime svog kluba, na dašnjoj donaciji, što smo dobili od državnog sekretara i Ministarstva sporta. Drago mi je da Ministarstvo gleda i male sredine kao što je naša - istakako je on.

U nastavku akcije, državni sekretar Kešelj i gradonačelnik Bakić obišli su i FK "Udarnik" iz Višnjevca, kome su takođe uručili opremu.

Fudbalskom klubu "Bikovo" uručena sportska oprema

Izvor: Subotica.com
Državni sekretar Kešelj i gradonačenik Bakić uručuju donacije za podmladak FK "Bikovo" Državni sekretar Kešelj i gradonačenik Bakić uručuju donacije za podmladak FK "Bikovo" Državni sekretar Kešelj i gradonačenik Bakić uručuju donacije za podmladak FK "Bikovo" Državni sekretar Kešelj i gradonačenik Bakić uručuju donacije za podmladak FK "Bikovo" Državni sekretar Kešelj i gradonačenik Bakić uručuju donacije za podmladak FK "Bikovo" Državni sekretar Kešelj i gradonačenik Bakić uručuju donacije za podmladak FK "Bikovo" Državni sekretar Kešelj i gradonačenik Bakić uručuju donacije za podmladak FK "Bikovo" Državni sekretar Kešelj i gradonačenik Bakić uručuju donacije za podmladak FK "Bikovo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 1994
Povezane teme

stevan bakić

fk bikovo

fk udarnik

marko kešelj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.